Jäärade jaoks algab paljude võimaluste aasta. Kõige suuremaid muutusi võib ette tulla karjääririndel. Kui unistuste hulka on kuulunud uus kodu, tasub selle peale mõelda juba alates veebruarist-märtsist – tõenäoliselt jõutakse tehingu ja kolimiseni suve esimesel poolel.

2019. aasta toob Jäära ellu mitmeid uusi inimesi ja nii mõnigi neist jääb kauaseks sõbraks. Tasub teada, et sel aastal tehtud muudatused on üldse pika mõjuga. Üheksa korda mõõda, üks kord lõika!

Suhted. Kui oled eraeluga praegu rahul, saadab see tunne sind tõenäoliselt aasta läbi. Kui aga oled üksildane, tuleb mitmeid võimalusi kohtuda sobiva inimesega. Oluline on vaid mõista, kes on astunud su teele, et saada armsamaks, kes sobib sõbraks ning kelle ülesandeks on sulle vaid mõni hea nõuanne anda.

Kui oled suhtes, tajud oma kaaslast peaaegu intuitiivse selgusega. Lisaks tema tugevustele näed ka kõiki tema nõrkusi... Ometi leiad eneses sinu puhul pisut ootamatugi rahu, et nendega leppida. Küllap mõistad, et ideaali pole olemas, küll aga vastastikune sobivus.

Üks selle aasta suhtemärksõna on seksuaalsus. Kasuta ja naudi oma keha nii palju, kui see on võimalik – seks hoiab suhteid, tõstab tuju ja üllatuslikul moel aitab mõista ka kaaslase hinge. Parimad suhtekuud on august ja september.

Töö ja raha. Kui kuulud nende Jäärade hulka, kelle arvates saaks kõik minna praegusest veelgi paremini, oled algava aastaga töises plaanis ilmselt väga rahul. Eriti tore, kui sinu peas on juba küpsenud visioon, sest 2019. aasta on Jääradel suurepärane plaanide teostamise aeg. Lisaks sinu enese tublidusele toetab sind ka taevakaar – struktureerimist soosiv Saturn viibib sel aastal sinu kümnendas majas, mida astroloogias seostatakse just karjääri arenguga.

Juba jaanuari algul tasub hoolikalt läbi mõelda, mida sel aastal saavutada soovitakse. Mida täpsem eesmärk, seda parem. Näiteks kui unistad uuest majast, siis mõtle konkreetselt, milline see maja olla võiks.

Sissetulekud on stabiilsed, ehkki väiksemad, kui sulle meeldiks. Investeerida tasub siiski, kuid väga ettevaatlik tuleb rahateemadel olla veebruaris ja aprillis.

Ilu ja tervis. Jäära iseloomustab sel aastal suur terviseteadlikkus. Loed ja uurid ning pead meeleldi arstiga nõu. See on hea strateegia, sest kui tervisega mõni probleem peaks tekkima, saad kiiresti ja kindlalt abi.

Juuliks ja augustiks võiks proovida tempot maha võtta ning palju puhata, et vaimu ja keha uue energiaga laadida. Kui see jääb tegemata, on oht, et tervis annab nõrgema koha pealt järele.

Sõnn

Sõnn tunneb end selle aasta algul erksa ja õnnelikuna – justkui oleks sujuvalt loobutud mõnest aastast või vanast rusuvast kogemusest. Aktiivsus ja originaalsus ongi 2019. aastasse sisenemisel parimad kaaslased, aidates Sõnnil astuda samme, millega ta kokkuvõttes väga rahule jääb.

Aasta on väga sobiv, et oma kodust elu paremaks muuta. Eriti hästi õnnestub suurema ja mõnusama kodu leidmine, milleks on parim aeg juunist augustini.

Suhted. Suhted sujuvad kenasti ja toovad palju rõõmu. Kindlas suhtes olles leiad nii suuri kui ka väikseid võimalusi armsa inimese üllatamiseks. Sulle vastatakse samaga. Suhet parandab ka mõni ühine reis, mis toob rõõmu muidugi igal ajal, ent kui võtate selle ette septembris-oktoobris, kujuneb reis suisa uuteks mesinädalateks.

Rõõm ja rahulolu tervitavad ka üksildast Sõnni. Just sel aastal on tõenäoline kohtuda inimesega, kellega tekib lausa abielu lubav sobivus. Parim aeg selleks ootab ees oktoobris ja novembris.

Töö ja raha. Töövõimalustest puudust ei tule. Valikud on su enese teha ning enamik neist on head või väga head. Kui jätkad senisel postil, õnnestub kõik senisest veelgi paremini, sest oled oma ülesanded väga hästi omandanud. Kui otsustad vastu võtta uue pakkumise, jääd samuti rahule.

Suurt rahuldust pakub enesetäiendamine. Õppimisega seotud õhkkonnas oled õnnelik, lisaks leiad õpitavale ka palju rakendust. Huvitud ühiskonnas toimuvast – valimised tekitavad huvi ja püüad senisest rohkem ka ise ühiskonda panustada.

Rahaliselt pole aasta parimate killast. Sisse tuleb küll, aga välja läheb ka – ja päris kiiresti. Investeerida on keeruline, pigem suunad raha oma kodu heaoluks.

Ilu ja tervis. Pöörad välimusele rohkelt tähelepanu ja seda ka märgatakse. Palju selleks aega ja raha on kulunud, sa teistele ei räägi...

Tervisega jääd tõenäoliselt läbi aasta üsna rahule. Pisut kriitilisemad kuud on september ja oktoober, mil nii häälepaelad, immuunsüsteem kui ka seedimine on tavapärasest hellemad ning vajavad rohkemat hoidmist.

Sulle on oluline kõik, mis seostub su kehaga, ilmselt seetõttu naudid ka mõõduka koormusega tervisesporti. Kui sa seda seni teinud ei ole, proovi alustada veebruaris või märtsis.

Kaksikud

Milline aasta! Kaksikud võiksid enesele varakult mahuka kalendri soetada, sest sündmusi ja ettevõtmisi, mida sellesse märkida, on tulemas enam kui küll!

Niigi suhtlusaltid Kaksikud teevad sel aastal kõike suuremalt kui tavaliselt. Oodata on väga paljusid huvitavaid kohtumisi ja põnevaid projekte. Ka reisimine teeb Kaksikutele palju rõõmu – ette tuleb nii pikemaid kui ka lühemaid reise.

Suhted. Armastusest ja sõprusest sel aastal puudust tundma ei pea. Ees seisavad lugematud intellektuaalsed vaidlused, romantilised käehoidmised ja tulised ööd.

Kindlas suhtes olijaile on partnerlus ja kodu tagala selle sõna kõige üllamas ja kaunimas mõttes – koduseinad ja armsama käed on parim jõud, mida soovida oskad. Annad enesest rõõmuga palju ning saad tagasi veelgi enam. Lisaks partnerile on suhted väga head ka vanemate ja lastega. Samas tunned ka parimas suhtes olles rõõmu väikesest kõrvalpilgust. Õnneks midagi enamat kui vallatu muie suunurgas see ilmselt kaasa ei too...

Üksildastel Kaksikutel on uute suhete loomine väga kerge. Tasub aga teada, et oled praegu tavapärasest suuremate romantiliste soovidega ja seepärast võiksid seda julgelt ka oma partnerilt oodata.

Töö ja raha. Kulged küllalt järjekindlalt vanadel radadel ja see sobib sulle. Muutusi ei saa loomulikult välistada, kuid tõenäoliselt oled praeguse positsiooniga rahul ega kiirusta uusi otsima.

Praegune töö pakub võimalusi nii eneseteostuseks, oma mõtete rakendamiseks kui ka sissetulekut, millega kenasti toime tuled. Mida loomingulisem on sinu töö ja/või sinu meelelaad, seda enam saavutad ja ka teenid. Juurde õpid meeleldi, kuid pigem töö käigus.

Häid rahaperioode on aastas mitmeid ja need on pikad – veebruarist aprillini ning terve suve. Viimane tähendab head, kuid ka küllalt mahukat lisatööd. Headel aegadel tasuks ka investeerida!

Ilu ja tervis. Ilma erilist vaeva nägemata hoolitsed oma ilu ja tervise eest nii, et liigud mõnuga ning sööd seda, mis maitseb. Kuna tervislikum toit on lihtsalt parem, siis seda eelistadki. Sellise rõõmsa ja vaba elustiili juures püsivad silmad säravad ning füüsiline ja vaimne heaolu saadab sind läbi aasta. Pisut kriitilisi aegu tuleb ette veebruari teisel poolel, novembris ja detsembris, mil külmade tuulte salakavalus sinu hooletult elegantset rõivastust ära kasutada võib.

Vähk

Vähid seisavad 2019. aastal silmitsi mitmete väljakutsetega, millest mitte kõik ei tundu meeldivad. Samas on kerge oma elu üsna suurepäraseks elada. Kevadtalvel teeb suurimat rõõmu reisimine, suvel viibimine kaunis Eestimaa looduses, sügis aga toob kaasa uskumatult palju armastust. Kodu ja perekond teevad samuti palju rõõmu – Vähid askeldavad innukalt köögis ja aias ning need, kes on lapsevanemad, tegelevad hoogsalt oma võsukeste igakülgse arendamisega.

Suhted. Algav aasta on suhete seisukohast hea neile Vähkidele, kes soovivad vaadata elu läbi oma partneri silmade, et teda paremini mõista. Kuid just need mõtted pole Vähkidele ülemäära omased... See võib tähendada probleeme – suhteid lõhkuma need ilmselt ei hakka, kuid mõnevõrra tüütult mõjuvad küll. Parimaks suhteteraapiaks saab otsus mitte kaevelda ega süüdistada, vaid partnerit rõõmsalt toetada. Ka mõni väike reis teeb suhteelu tunduvalt paremaks.

Üksikud Vähid pole nüüd suhte otsimise peal väljas. Isegi kui nad vastupidist väidavad, on nad valmis astuma suhtesse kellegagi, kes nad ise üles otsib. Kõige kaunimad ajad saabuvad novembris ja detsembris. Aga need on nii head, et nende nimel tasub suhteid hoida!

Töö ja raha. Paljud Vähid tunnevad aasta esimeses kvartalis soovi töökohta vahetada. Kõik tundub justkui klappivat, on ideid ja ambitsiooni, terendab uhkem ametinimetus ja ka suurem palk. Siis aga võib ootamatult midagi juhtuda... Näiteks jääb uus töö saamata, vana aga on vahepeal juba hõivatud. Proovib Vähk selle peale end hoopis täiendama hakata, on taas oht põrkuda vastu takistusi. Seepärast soovitus – kui võimalik, võiks jääda senisele töökohale kuni septembrini. Pärast seda läheb karjäärielu taas hõlpsamaks.

Rahaliselt on parimad kuud juuli ja august. Ehkki sissetulek on stabiilne, pole Vähk sellega ilmselt rahul.

Ilu ja tervis. Nuriseda oleks patt! Vähk on ilus, tugev ja terve. Kui eelmisel aastal midagi vaevaski, on see ilmselt juba märtsiks ajalugu. Vähid tunnevad tänavu terviseküsimuste vastu suurt huvi, ehk asuvad lausa midagi temaatilist õppima. Hea aasta, et elu tervislikumaks muuta – loobu millestki kahjulikust, tunne rohkem rõõmu liikumisest. Suurepärane aeg ka perelisa plaanimiseks. Ja ka vastupidi – sellest hoidumine nõuab tegutsemist.

Lõvi

Algav aasta pakub Lõvile võimsaid väljakutseid, palju rõõmu ja lusti, kuid ka omajagu selliseid hetki, millega leppimine on päris keeruline. Olgu siiski öeldud, et rõõmu tuntakse rohkem kui muret.

Märtsis ja aprillis on Lõvi jalgades palju rännulusti. Nüüd tahaks minna – siia, sinna ja igale poole. Kõigil neil teekondadel kohtab Lõvi imelisi inimesi. Teine suurem rännuaeg ootab ees novembris.

Palju mõnusaid hetki pakub Lõvidele nende kodu, seda eriti aasta esimesel poolel, mil Lõvid meeleldi sellesse aega ja raha panustavad.

Suhted. Armuasjus ootab Lõvisid suisa suurepärane aasta! Kui ollakse kindlas suhtes, on klapp partneriga imeliselt hea, eriti kui lähtutakse põhimõttest, et rõõm armastusest on tähtsam kui soov teist omada. See ei tähenda kaugeltki, et Lõvi suhetes oleks kalduvust kaaslase petmisele ükskõik kummalt poolt – lihtsalt suhted on nii head, et kiivusel pole neis kohta.

Ka see Lõvi, kel veel kindlat kaaslast pole, leiab ta vaevata, kui ainult soovib. Sageli aga ei soovigi, sest suhted sõprade ja perega rahuldavad enamiku tema vajadustest. Üldse ümbritseb Lõvisid sel aastal justkui meeldiv mull toredatest inimestest ja headest suhetest. Võimalik on saada ka inimestelt, kes neist hoolivad, vägagi hinnalisi kingitusi.

Töö ja raha. Selles valdkonnas on Lõvi aasta pisut keerulisem. Nii mõnigi selle päikesemärgi esindaja võib tunda, et on oma senisest töökohast justkui üle ja välja kasvanud, hing ihkab midagi uut ja paremat. Sõbrad ja tuttavad kiidavad takka – ent enamasti pole nad Lõviga samast valdkonnast ega paku ka uut ja paremat töökohta, mida nad kinnitavad teisel nii väga vaja minevat.

Astroloogiline pilt näitab, et tegelikult võiks Lõvi vähemalt esimesel poolaastal jätkata senisel töökohal ja selle nimel ka raskemad ajad üle elada. Muidu võivad särava karjääritee asemele tulla mitte nii säravad otsingud ja kompromissid.

Raha pole küll teab kui palju, kui enamik Lõvisid tuleb kenasti toime. Tähelepanu – halb aasta laenude seisukohast!

Ilu ja tervis. Nii mõnelgi korral võib Lõvi mõelda, et vajab pisut abi ja turgutust. Just siis ongi aeg seda enesele lubada. Tema vaim ja füüsis on sel aastal vastuvõtlikud nii heale kui ka halvale. Viimasest kipuvad jääma jäljed nii närvi- kui ka immuunsüsteemile. Seepärast tasub probleemide ilmnedes kiiresti professionaalset abi otsida.

Oma välimuse üle võib Lõvi palju uhkust tunda. Kandku ta litritega õhtukleiti või teksaseid T-särgiga – mõni naine kohe on ilusaks loodud!

Neitsi

Neitsi aasta on suurima tõenäosusega ilus ja rahulik, võimalusterohke ning vahetevahel põnevaid üllatusi pakkuv. Umbes samasugune on ka tema mõttemaailm!

Kuna Neitsi on oma viimaste aastate sisse jäänud oluliste valikutega üsna rahul, ei plaani ta nüüd suuri muudatusi teha ja laseb elujõel voolata senises sängis. Peaks ta aga selles küsimuses teist meelt olema, astub ta vajalikke samme kiirelt ja kindlalt.

Kogu aasta rõõmustavad Neitsit mitmed reisid. Neil on kaks ühist nimetajat – need on lühikesed ja enamasti töised.

Suhted. Armuasjad valmistavad Neitsile sel aastal suurt rõõmu. Eriti palju kirge kogevad need Neitsid, kes on mõnda aega olnud üksildased – veel enne valentinipäeva tekib nende ellu keegi, kellele südamete saatmine tundub maailma kõige loogilisem tegevus, samuti käsikäes kulgemine ja kuum seks.

Ent ka need Neitsid, kelle suhte pikkust juba aastatereaga mõõdetakse, naudivad armuelu täiel rinnal, eriti just suvekuudel. Muide, just siis on ka kõige tõenäolisem beebiootele jääda.

Need Neitsid, kes eelmisel aastal juurdlesid küsimuse üle, kas nende suhe on end ammendanud või mitte, jõuavad sel aastal tõdemuseni, et... siiski mitte. Jälle tuleb erksalt meelde, kellesse ja miks kord armutud sai.

Töö ja raha. Tööl saadab Neitsit sel aastal märkimisväärne edu – kus ta ka ei töötaks, hinnatakse teda nii tema otsese panuse kui ka meeldiva ja päikeselise loomu poolest. Tänu Neitsi mõistlikkusele ja sõbralikkusele valitseb kollektiivis hea õhkkond. Sellest saavad osa nii tema lähemad kolleegid kui ka ülemused, koostööpartnerid ja kliendid. Loomulikult on kõigel sellel heal ka materiaalne väljund ja Neitsi parandab tublisti elujärge.

Ilu ja tervis. Ilu puudutavas on Neitsid teinud viimastel aastatel mitmeid hoogsaid pöördeid, mille ühisnimetaja on see, et nad on alati väga ilusad. Kui eelmisel aastal eelistasid nad sageli glamuurset stiili, siis nüüd pöördub Neitsi selge pilk pigem looduslike lahenduste poole, seda nii kosmeetikat, ajaveetmiskohti kui ka elustiili tervikuna silmas pidades.

Tervis võib siiski mõnikord alt vedada – eriti kehtib see kevadise lumesula ajal ning tumedal sügisel, mil iga rändav pisik külge kargama kipub.

Kaalud

Algab mitmekülgselt mõnus aasta, mis sätib Kaalude ette eluraamatu – avatuna headelt ja väga headelt lehekülgedelt. Nüüd on käes aeg, mil unistused kipuvad kergesti täituma. Olgu selleks oma kodu leidmine või uue ja parema soetamine, uus suhe või vana parandamine, töised saavutused, reisimine, rohkem raha või kultuuri... Kaalud saavad sel aastal, mida küsivad, ja väikesi meeldivaid üllatusi lisaks.

Suhted. Kaalude emotsionaalne intelligentsus on silmatorkavalt suur. Otsekui võluväel kaovad kõik konfliktid ja suhe Kaaludega on suureks kingituseks igale tarka ja meeldivat suhet väärtustavale inimesele. Ka Kaalud ise tunnevad end oma suhetes väga hästi. Partneriga koos veedetud aega jagub nii arukaid vestlusi kui ka romantilisi hetki, heldelt on nii käsikäes käimist kui ka nauditavat seksuaalsust.

Üksikute Kaalude jaoks on partneri leidmine sel aastal küllalt kerge. Kõige tõenäolisemalt on erutavaid kohtumisi jaanuaris-veebruaris ja aprillis.

Kaaludest lapsevanematel tuleb pisut pingutada, sest nende võsukesed võivad olla ainsad inimesed maailmas, kes vanemate suhtekorraldusoskusest suuremat ei pea...

Töö ja raha. Kaalusid ootab ees loominguline, nauditav ja heade tulemustega tööaasta. Edu saadab aasta algusest peale ja see innustab Kaalusid tegema tööelus mõningaid muudatusi – et saada veelgi paremat. Nii võib juhtuda, et seni kodukontoris askeldanud väikeettevõtjast saab hoopis riigiametnik suures büroohoones. Või vastupidi – seni suures meeskonnas töötanu otsustab luua väikese ja päris oma äri. Aasta esimene pool kulub selliste plaanide juures kaalumisele ja kalkuleerimisele, tegeliku muutuseni jõutakse suvel.

Ka rahaliselt on tegu hea aastaga. Lisaks teenimisvõimalustele paistavad Kaalud silma väga hea finantsdistsipliiniga. Rahatarkus pakub neile suurt huvi nii teoreetilises kui ka praktilises plaanis. Parimad rahakuud jäävad aasta lõppu, mil tasutakse ka pikemat aega kestnud pingutuste eest.

Ilu ja tervis. Kuna mõtted ja tunded on sel aastal ebatavaliselt heas tasakaalus, on Kaalud vabad oma tavapärastest stressi- ja pingeilmingutest. See tähendab meditatiivselt kaunist välimust ning vooluga rõõmsalt kaasa kulgeja head enesetunnet. Siiski tasuks veebruaris tervist tavapärasest hoolikamalt hoida, sest mõni probleem võib Kaalud ootamatult jalust niita. Tervist hoida aitavad keha ja meelt toetav liikumine ja loodus, kuid kui on midagi viga, tuleb kindlasti arsti poole pöörduda.

Skorpion

Algav aasta seab Skorpioni ette mitmeid väljakutseid, küll väiksemaid, küll suuremaid. Mõned neist on ka küllalt keerulised, kuid tänu oma säravalt intelligentsele loomusele ja suurele sisemisele jõule suudavad Skorpionid neist tavaliselt võitjana väljuda.

Kõige õnnelikumad on lapsevanematest Skorpionid, samuti need, kelle vanemad on elus – nooremad ja vanemad lähishinged on sel aastal parimad kaaslased.

Skorpioni aus süda ja õiglane meel pannakse sel aastal mitmeid kordi proovile. Valida on üksildase oma rea ajamise ning sõbralikuma kompromissivalmiduse vahel. Kumbki valik Skorpionile eriti ei meeldi, kuid nende vahel laveerides leiab ta siiski enesele sobivaid lahendusi.

Suhted. Juba jaanuaris võib tunduda, et suhteellu on sisenenud mingit laadi kotermann – soovitakse ilmselt parimat, kuid kokkuvõttes kujunevad vestlused isiklike suhete teemal päris keeruliseks.

Nii mõnedki Skorpionid suurendavad sellel aastal lahutuste või purunenud suhete statistikat. Õnnelikuks see neid ei tee ja pärast esmase pahameele lahtumist võivad lahutanud ka taas teineteist leida...

Ka üksikul Skorpionil pole kerge. Viivuks ilmub tema ellu ehk inimene, kellega kohtudes tekivad silmanurkadesse väikesed sädemed, täpselt nagu õitsevad inspiratsioonililled Skorpioni loomingulistes mõtetes. Ometi võib see kena kohtumine jääda põgusaks, eriti sel juhul, kui Skorpion püüab juba uue suhte avataktidest alates selgeks teha, et seda mängu mängitakse tema taktikepi järgi.

Töö ja raha. Skorpion astub uude tööaastasse, täis indu ja energiat. Tal on suured ambitsioonid ja ta on valmis nende nimel tublisti pingutama. Probleemid saabuvad koos teiste inimestega. Skorpion ei suuda leppida tõsiasjaga, et lubadusi antakse välja kergel käel, kuid isegi ei mõelda nende täitmisele. Oma ausal viisil ütleb ta selle ka kindlalt välja, see aga tekitab konflikte. Nii mõnelgi korral on Skorpionil soov uks selja taga pauguga kinni lüüa. Kui ta seda teeb, on rõõm suur, kuid kahjuks jääb see üürikeseks – samaväärse töö leidmine pole nii kerge.

Rahaline seis seevastu on küllalt stabiilne, tihti aga pigem tänu väikestele kuludele kui suurtele tuludele. Siiski suudab Skorpion ka investeerida.

Ilu ja tervis. Nüüd aga tõeliselt heade uudiste juurde! Skorpioni ilu on sel aastal lausa lummav – kes temaga kohtub, see ei unusta ei tema looritatud pilku ega elegantset hoiakut.

Ka tervis ei vea Skorpioni alt. Isegi siis, kui elutormid mõnd nõrgemat üsna karmilt räsiksid, saab Skorpion neist pigem jõudu juurde.

Kevadel ja sügistalvel on hea aeg tegeleda suuõõne tervisega. Juhtub aga Skorpion mõne haava saama, tuleb selle eest väga korralikult hoolitseda.

Ambur

Amburite jaoks on algav aasta üks viimaste perioodide paremaid. Plaane tehes võib unistustel julgesti lennata lasta – piiriks on vaid taevas ja vahel mitte seegi. Sõltumata sellest, mis üht või teist konkreetset Amburit õnnelikuks teeb, õnnestub tal tänavu just selle otsa komistada – isegi juhul, kui tal selleks vähimatki plaani polnud.

Amburi kiituseks võib öelda, et ehkki ta on mõnikord veidi edev ning pole päris prii ka kelkimise patust, suudab ta siiski ka suuri õnnestumisi vastu võtta sama filosoofiliselt nagu mitmesuguseid saatuselööke. Ambur, kes on unistanud uuest kodust, täidab unistuse suve esimesel poolel.

Suhted. Amburi töö, sõprus ja armastus on sassis juba aasta alguses. Kuigi tundub, et sellest puntrast rahuldavaid suhteid välja võluda on enam kui keeruline, tuleb Ambur sellega siiski toime, tehes seda sellise filigraansusega, et keegi ei saa isegi haiget.

Üldse on Amburi seltsielu sel aastal tihe. Oodata on palju reise ning sõltumata nende algpõhjusest või sellest, kes nende eest maksab, on alati mängus ka suhted – olgu siis sõprus või armuasjad või midagi vahepealset. Vaatamata Amburite segasevõitu suhetele püsivad ka nende kooselud.

Üksildasel Amburil on sel aastal võimalus leida suhe, mis kestab kaua-kaua ja teeb ta väga õnnelikuks.

Töö ja raha. Amburi tööaasta tuleb stabiilselt edukas. Mullustest sise- ja välistormidest läbi käinuna on Ambur sel aastal rahulik ja positiivne, sobides hästi oma harjumuspärasesse kollektiivi. Mõni kolleeg paneb ta naeratama ainuüksi oma olemasoluga, mõni aga tekitab tunde, et süda lööb pisut kiiremini.

Kevadtalvel võib nii mõnigi Ambur saada tungiva kutse asuda uuele töökohale. Vanast on kahju lahkuda, kuid uue ambitsioonikus on samuti ahvatlev. Astroloogilist pilti hinnates võib prognoosida, et Ambur teeb pärast mõningast järelemõtlemist õige valiku, millega ta ka hiljem rahul on – sõltumata sellest, kas ta valib uue töö või jätkab vanal positsioonil. Rahaline seis on pigem edukas, aga investeerida võiks väikeste summade kaupa.

Ilu ja tervis. Amburi sageli ebaklassikaline, kuid lummav ilu on tema suur trump. Ja loomulikult pole ta kade seda igati rõhutama!

Tervis püsib hea. Amburid teevad palju, saavutavad palju ja tunnevad end selle juures hästi. Parima iluallikana käsitleb Ambur sel aastal liikumist. Õnneks pakub elu selleks piisavalt võimalusi. Amburi suurim oht on külmade tuulte kohtumine kuuma nahaga – see võib ta õige mitmel korral rajalt maha võtta.

Kaljukits

Kaljukitse loomuses pole häid emotsioone häälekalt välja näidata. Kalduvus hillitsetusele kaitseb teda teiste kadeduse eest – nii hea aasta võib kõrvaltvaatajaile suisa ebaõiglane tunduda! Siiski mitte Kaljukitsele enesele, sest oma pühendumuse ja pingutustega on ta selle nimel usinalt töötanud ja naudib nüüd selle vilju.

Suhted. Eraelus on tegemist väga hea aastaga. Kaljukits teab, mida soovib, ja oskab seda suurepäraselt saavutada. Meeldivat tähelepanu, erutavaid hetki ja kuuma seksi jagub igasse kuusse. Ka perekondlik pühendumine pakub palju rahuldust ja õnnestub väga hästi. Isegi kui abielu on varasemate aastate tõmbetuultes pisut murenenud, paranevad katkised kohad sel aastal iseenesest ning suhe jätkub kaunima ja tervemana kui varem.

Üksildane Kaljukits võib sel aastal kohtuda oma elu armastusega. Pole vaja kirjeldada, milliste märkide järgi ta õige ära tunneb – süda annab sellest märku eksimatu kindlusega. Kõige tõenäolisem aeg kohtuda selle õigeimaga on kevadsuvest augusti alguseni.

Töö ja raha. Kaljukitse tööelu läheb sel aastal kindlas joones ülesmäge – nagu tema loodusliku tootemlooma sõrajäljed kõrgmäestiku radadel. Aasta pakub mitmeid väljakutseid. Võimalik on saada uus tööpakkumine või otsustada hoopis ettevõtluse kasuks. Kui sellised plaanid on õhus, on reaalseid muudatusi oodata siiski alles aasta teisel poolel, septembris või oktoobris. Tasub teada, et uuele positsioonile jääd tõenäoliselt kauaks, mis tähendab, et vaheta senine vaid selle vastu, mis sind tõeliselt köidab.

Ka rahaliselt on tegu igati hea aastaga. Kaljukitse tugevuseks on tema realistlik ellusuhtumine, mistõttu tahab ta headel aegadel valmistuda ka mitte nii headeks. See tähendab, et Kaljukitsed uurivad hoolikalt, millised võimalused on neil tuleviku kindlustamiseks ning finantsvabaduse poole püüdlemiseks. Kuna investeerimine Kaljukitsele meeldib, otsib ta tõenäoliselt lisatöid, millest saadav sissetulek kasvama panna.

Ilu ja tervis. Pilk peeglisse veenab iga hästi puhanud Kaljukitse, et sel aastal töötavad kõik loodusseadused tema kasuks – välimus muutub üha kaunimaks!

Kevadtalvel tunnevad Kaljukitsed soovi oma tervisega tegeleda. Kes laseb teha vereanalüüsi, kes käib doonoriks, kes tellib terviseauditi. Tulemused teevad palju rõõmu ja innustavad tervisesse senisest veelgi enam investeerima. Leitud või taasleitud tervisespordiarmastus lisab toonust ja silmasära veelgi juurde.

Veevalaja

Veevalaja aastat iseloomustavad kaks r-tähega algavat sõna – rahulolu kõigis tähtsates eluvaldkondades ja reisimine. Rännuteedele võib Veevalaja minna turisti ja maailmauudistajana, ent veelgi tõenäolisemad on reisid, mis on seotud töö või õppimisega. Muide, ka õppimine on üks selle aasta olulistest teemadest. Veevalaja on nüüd aldis omandama uusi teadmisi ja osav neid kohe ka kasutama.

Suhted. Veevalaja suhted on sel aastal meeldivad ning pakuvad talle palju rahuldust. Eriti kehtib see sellise partnerluse kohta, kus teine osapool on nõus jääma veidi tagaplaanile, et võimaldada Veevalajale jõulist eneseteostust.

Kui Veevalajal on lapsed või vanemad, toob ka nendega suhtlemine kaasa nii häid tundeid kui ka kasulikke lahendusi.

Üksildane Veevalaja võiks leida uue armsama pea iga kord, kui ta kas või nurga peale poodi läheb või mõne suhteportaali avab, kuid tal ei pruugi suhete vastu üldse huvigi olla. On kolm viisi tema tähelepanu püüda: intellektuaalne, seksuaalne ja... täiesti juhuslik. Viimane ei allu sihipärasele tegutsemisele, see lihtsalt juhtub. Mõnikord. Või jääb juhtumata, plaanida pole seda igatahes võimalik.

Töö ja raha. Töiselt tuleb hea aasta, mil paljud Veevalajad teevad nii olulisi muudatusi kui ka märkimisväärseid edusamme. Veevalaja võib juba aasta algul tunda, et vajab suuremat loomevõimalust ja vabamat ajakasutust. Kui ta jõuab selleni, et seda kõike pakuks talle ettevõtlus, ei jää ta pikalt mõtisklema, vaid registreerib oma ettevõtte ära ja õige pea leiab ka esimese kliendi.

Tõenäoline on, et esialgu jätkab Veevalaja kahel rindel – senisel palgatööl ja enda mikrofirmat arendades. Viimane saab sel aastal tõenäoliselt tuule tiibadesse. Just oma tegevusse ja haridusse investeerimine annabki parimaid tulemusi. Raha välja laenata ei pruugi aga olla hea mõte.

Ilu ja tervis. Veevalaja ilu õitseb sel aastal sageli tänu juhuslikele impulssideedele. Näiteks näeb ta reisil olles juuksurisalongi ja astub sisse. Vaatab ringi, näeb pildil lahedat soengut ja laseb selle eneselegi teha. Pärast aga ei jõua teised ära kiita – milline läbimõeldud disain, kui hästi see talle sobib...

Tervis püsib suurema osa aastast kenasti korras ning Veevalaja enamasti isegi ei mõtle tervisega seotud teemadele.

Kalad

Kaladele kujuneb aasta 2019 igati meeldivaks. Kõigis olulistes eluvaldkondades saadab neid märkimisväärne edu.

Kalad seisavad nüüd silmitsi küsimusega, kas jätkata vanamoodi või teha elus muudatusi. Tõde on lihtne: tuleb järgida intuitsiooni ja südame eelistusi, siis saavutatakse parimad tulemused.

Palju rõõmu toovad Kaladele sel aastal kodused ümberkorraldused ja õppimine.

Suhted. Kalade eraelu kulgeb sel aastal väga stabiilselt ning jaanuari ja detsembrit võrreldes avastavad ilmselt paljud selle päikesemärgi esindajad, et muutusi õigupoolest nagu polekski.

Suure erandi moodustavad siin turvalist pereelu elavad Kalad – soov perelisa plaanida saadab nii seni lastetuid kui ka suurperet juhtivaid Kaladest naisi. Kuna seda soosivad ka loodus ja astroloogilised aspektid, on tõenäosus aasta jooksul või järgmise aasta esimesel poolel (taas) emaks saada vägagi tõenäoline.

Kõige õnnelikumad on Kalad sel aastal lihtsa ja romantilise ajaveetmise üle. Tähistaeva või laineid randa veeretava mere vaatlemine, metsas jalutamine või lõkke ääres istumine – sellised asjad ei maksa materiaalses plaanis midagi, kuid emotsionaalselt on need Kalade armuelus ülitähtsad.

Töö ja raha. Kalade tööelu saab sel aastal sisse tõeliselt uuendusliku hoo. Ideid jagub palju ning Kalade töövõime on nii suur, et sealt piisaks mitmele ja mitmeks aastaks. Tinglikult võiks Kalade töömaailma võrrelda laboritingimustega – turvaliselt ja väikeses mudelis mängitakse läbi väga mitmeid ideid, millest jagub mõtlemisainet ja kasu tükiks ajaks. Tõsi, niisugune katsetamine on küll väga edasiviiv, kuid mitte märkimisväärselt sissetoov... Õnneks teenivad Kalad piisavalt, et finantseerida oma arengule suunatud teekonda. Ja mida rohkem vaja olekski?

Ilu ja tervis. Ilust pole Kaladest naised kunagi puudust tundnud, täpselt nagu austajatestki, kes on valmis nende veidi müstilise lummavuse peale tormi jooksma. Tervisega on lood kohati veidi keerulised, sest Kalade mõistus on sel aastal programmeeritud lahendama ära kõik maailma probleemid. Kui ta nüüd aga oma tervisele tähelepanu pöörab, leiab ta kindlasti mõne mure, mida samuti lahendama asuda. Kõige enam on kasu veidikesest meelerahust, liikumisest ja tervislikust toidust, ent loomulikult võiks ka arstiga konsulteerida.