.
Esimesena testis Meisi ampulle Proteoglycans Plus, mis on mõeldud normaalsele ja kuivemapoolsele nahale. Tootja lubab, et vananemisvastase toimega seerum taastab näo ovaalsuse, silub kortse ning ühtlustab naha tooni. Selle vedel tekstuur jätab naha pehmeks ja niisutatuks, ilma et tekiks õlist tunnet. Hispaanias läbi viidud test näitas, et 63% juhtudest saavutati kohene naha niisutus.
Meisi kasutas Proteoglycans Plusi ampulle igal hommikul, et anda nahale särav ja terve kuma, mis ka meigi alt välja paistab. „See niisutab nahka terve päeva vältel, nii et ka päeva lõpuks tundub nahatoon värske ja elav ning mitte sugugi pikast tööpäevast väsinud,” räägib naine kogetust. Ilmselgelt tunneb Meisi heameelt, sest näha pingeliste päevade lõpus värske välja – seda pole üldsegi mitte vähe. „Moemaailm soosib praegu näonahal tervet, värsket ja naturaalset kuma, seepärast on see seerum ideaalne – trendikas ilme on garanteeritud,” rõhutab Meisi ja lisab, et pärast ampulli pealekandmist jääb nahale justkui kaitsev ja toitev kiht, mis silub kortsukesi ja nahk näeb värskem, pinguldatum ning nooruslikum välja.
.
Üks esimesi asju, mille vastu kvaliteetsest kosmeetikast lugu pidav naine huvi tunneb, on see, kas toode on parabeenide- ja värvainetevaba. See näoampull seda mõistagi on! Seerumis on mitu komponenti, tänu millele see nii hästi toimib. Askorbiinhappe kujul seerumis olev puhas C-vitamiin võitleb tõhusalt vananemise ilmingute ning epidermaalsete plekkidega. F-vitamiin pakub toiteväärtust, vältides naha kuivust. Proteoglycans Plusi seerum sisaldab loodusliku päritoluga uudset toimeainet, mis avaldab noorendavat mõju kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe sünteesiga seotud 14 geenile.
Teisi, Vitamin C ampulle, mis on mõeldud kõikidele nahatüüpidele ja tootja lubaduse kohaselt annavad tuhmile ja väsinud nahale tagasi loomuliku sära ning aitavad eemaldada pigmendilaike, kasutas Meisi igal hommikul päevakreemi alla ning tegi seejärel meigi. „Mõnus oli näha, kuidas seerum andis nahale särava kuma, mis püsis terve päeva ja paistis välja ka jumestuskreemi ja kinnitava puudri alt. Nahk sai mõnusa elustava turgutuse, mis andis elava ja värske, tervisest pakatava ilme,” räägib Meisi.
.

Toode sisaldab ingverist ekstraheeritud aktiivainet, mis suurendab hüaluroonhappe sünteesi. See on molekul, mis säilitab nahas niiskust ja täidab kortse. Samuti on seerumis koostisosa EPS Sea ll®, millel on kohene pinguldav efekt.

Seda, et Vitamin C seerumit kasutades kortsukesed vähem märgatavad olid, kinnitab ka Meisi kogemus. „Kui muidu kipub jumestuskreem kortsukesi pigem rõhutama ja välja tooma, siis seerum muutis naha pehmemaks ja siledamaks, nii et nahatekstuur mõjus värskemalt ja siledamalt,” rääkis ta.

Tootekirjeldus ütleb, et tänu kõrgele C-vitamiini kontsentratsioonile toimib see võimsa antioksüdandina, võideldes vabade radikaalidega, mis on tekkinud keskkonnasaaste, tubakasuitsu või ultraviolettkiirguse toimel. Lisaks sellele stimuleerib C-vitamiin kollageeni sünteesi, mis on naha tugikoe oluline koostisosa ning mis ühtlustab naha tooni. Kuna tootes on palju C-vitamiini, siis kasutas Meisi lisaks päevakreemile ka päikesekaitset, et päike nahka ei kahjustaks.
.
Mõistagi on seegi ampull säilitusainetevaba ja Hispaanias tehtud kliiniline uuring näitas, et toode annab 100% kaitse keskkonnas olevate saasteainete vastu ja tagab 94% niisutatuma ja 75% noorema naha.

Rohkem infot leiate kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid