Esimene disainialane töökoht oli Keila Tarbijate Ühistus, tänu millele olen saanud erinevaid kogemusi jaekaubandusettevõttele tootedisaini lahenduste välja töötamisel.

Arvan, et tahtsin juba lapsena saada disaineriks või inseneriks, kuna mulle meeldib väga uusi lahendusi ja kontseptsioone välja mõelda. Lisaks, kuna mu lemmiktegevuseks on visandamine ja joonistamine, siis gümnaasiumi lõpus soovitas mu õde, et võiksin minna õppima EKAsse - nii leidsingi tee disainini.

2. Mis Sa täna teed? Millest enamasti Sinu päev koosneb?

Minu päev on peamiselt seotud oma ettevõttega. Igapäevaselt tegeleme erinevate tellimustöödega - täpsemalt toodete, tootepakendite, mööbli ja erilahenduste välja töötamise ja arendamisega.

3. Kas on mingisugune disainialane või filosoofiline niiöelda baastekst, mida elutõena oma tegemistes alati meeles pead?

Otsest baasteksti ei ole, eks ikka meeldetuletuseks loen erinevaid disaini- ja disainijuhtimise väljaandeid, kuid igapäevaselt lähtun siiski nii ülikoolis kui ka reaalses elus saadud õpetustest ja kogemustest. Toote loomisel on väga oluline teada, kas seda saab ka reaalselt valmistada ning mis materjalidest ja kus seda toota saab.

4. Oleksin tahtnud olla .... disaini autor!

LEGO klotsi.

5. Kellega eesti disaineritest tunduks Sulle põnev koostööd teha?

Kuna ma olen suur autodisaini huviline, siis oleks väga põnev koostööd teha Björn Koopiga.

6. Viimatine kultuurielamus?

Endla Teatris, Eesti Vabariigi 100. juubeliks pühendatud etendus „Kaarnakivi perenaine“.

Allikas: Eesti Disaini Maja