WC-uksed kinni. Alati! Mitte kellelgi teisel ei peaks olema vannituppa asja, kui keegi teine seal juba ees omi asju ajab. Lisaks, igas kodus peaks olema reegel, et kui mees pissib püsti, hoolitseb tema ka WC puhtuse eest.

EI haisvatele sokkidele. Pärast pikka tööpäeva peaks alati kodus duši all käima ja end värskendama. Kellelegi ei meeldi higihais, mustad sokid ja haisvad jalad, mis on köögilaua alla välja sirutatud. Puhtus on elementaarne!

Ole alati hoolitsetud. Saan, aru, kui naised ei löö end teatrisse minekuks alati üles. Aga ole vähemalt puhas ja kanna puhtaid triigitud riideid.

Suuseksi oluline eeldus on see, et mees peseb end peale tualetis käimist. Samuti ka naised. Ühelegi inimesele ei meeldi suuseksi ajal tunda suus kirbet maitset.

Kõhutuuled. See on üks kohutavamaid asju mida teha oma kaaslase juuresolekul. Kõige ebameeldivam ja eemalepeletavam asi üldse. Hoia olukord kontrolli all ja austa oma kaaslast ja kui tunned puhitsust eemaldu, et keegi teine ei peaks tundma Sinu poolt peale sunnitud aroomipaketti.