Kuna minu jaoks on kodukontor osa igapäevast juba mituteist aastat, ei ole mingilgi kujul tegu ootamatu formaadiga. Täna on esmalt plaanis toimetada ühe Anne & Stiil aprillinumbri portreeseeriaga. Edasise päeva pühendan varasemate tööde arhiivi korrastamisele ja mõne peas tiksuva idee läbi kirjutamisele.

Karolin Kuusik, ilu- ja moetoimetaja

Minu kõige töisem koht terves kodus on voodi. Sinna saab mürgeldavate laste eest peitu minna ja natukese kaupa rahus tegutseda. Kõige suurem väljakutse on teha tööd pidevate katkestustega, sest lastel on iga natukese aja tagant midagi vaja.

Elis Svistunova, kujundaja

Olen viimase 10 aasta jooksul suurema osa tööst teinud kodukontoris, niiet praeguses olukorras minu jaoks midagi eriti ei ole muutunud. Eritellimusena valmistatud kaheosaline töölaud, oli üks esimesi ja tähtsamaid mööblitükke, mille sisse kolides teha lasime. Varsti on tulemas koosolek Skype vahendusel – see saab küll mu jaoks esimene olema!

Mari-Liis Helvik, peatoimetaja

Lisaks kodusele karantiinile olen praeguseks juba mitu päeva haige olnud… Õnneks tunnen end juba paremini ja et aprillinumbri trükk on kohe-kohe, viimistlen ka viimaseid lugusid – täna kirjutan toimetajaveergu. Üldiselt olen varem kasutanud kodus töötamise võimalust pigem harva ja kui, siis pikemate lugude kirjutamiseks. Kuigi tänu Skype’le ei jää pidamata ükski koosolek, tunnistan, et olen ikkagi näost-näkku ajurünnakute usku…. Ja minu “kontor” asub vaheldumisi siin, diivanil ja kui see ära tüütab, siis kolin köögilauale. Ja veel - ärge unustage vahepeal aknaid lahti teha, tube tuulutada ja sirutada! Ja kevad, muide, algab homme!

Liisbet Saue, veebijuht

Minu kodukontori rutiin on selline, et päeva alustan alati korralikult kohvi ja hommikusöögiga siin laua taga töötades. Kuskil lõuna paiku väsib selg ära ja siis kolin tavaliselt diivanile leboasendisse ja võtan läpaka sülle.

Kelly Kipper, vanemtoimetaja

Minu kodukontor on rohkem coworking space, sest jagan köögilauda (loe: kontorit) oma elukaaslasega. Vahepeal on puudus vaikusest, näiteks, kui temal on käsil olulised Skype’i kõned, mina aga soovin intervjuusse süveneda. Teiseks segavaks teguriks on külmik: tahaks pidevalt midagi näksida…. Samas on see ka kasuks, sest vähemalt nüüd söön korralikult lõunat!

Gerda Miller, ilutoimetaja

Kodukontori pluss – saab hommikumantlis olemist kauem nautida. Miinus: võib liiga kauaks hommikumantlis olemist nautima jääda…

Tiiu Suvi, toimetaja

Kodukontoris töötamine on mulle tavaline. Magamistoa katuseaknast vaadet nautida ei ole võimalik, aga kirjutades pilgu kinnitamine millelegi ilusale on oluline. Niisiis loon vaatevälja ise. Oksad haarasin kaasa kodu lähedal maha raiutud paplite kuhjast. Tulbid, pärit veel naistepäevast, on end dekadentlikult langetanud ja laiali ajanud. Õunad veeretasin kohale punase ja tervise pärast. Glass Brick lamp on lihtsalt ammune lemmik. Ja kleit hoiab meeles, et ühel päeval saab jälle välja minna.

Jaga
Kommentaarid