Ei saa. Kindlasti tead inimesi, kes räägivad, et nad ei saa midagi süüa või ei saa midagi teha. See toimib samamoodi nagu keegi langetaks su ajule kardina ette. Unustuste hõlma vajub kõik see, mida sa saad teha ja meeles püsib vaid see, mida ei saa. Niisiis asenda parem kõik "ei saa" laused hoopis lausetega, mis räägivad sellest, mida sa saad teha. Ära pane endale ise piiranguid peale.

Aga. Ära leia kogu aeg vabandusi, miks sa ei taha, ei oska või ei saa teha. Tavaliselt on sõnaga "aga" algav lausepool negatiivne. Näiteks: "Mul läks nädal hästi, aga magasin neljapäevase trenni maha". Üldiselt läheb ju endiselt kõik hästi. Proovi mõelda häid mõtteid ja unusta pisikesed konarused, mis teele ette jäävad.

Mitte kunagi. See justkui tapaks unistusi. Näiteks arvavad paljud, et nad ei tee mitte kunagi mingeid asju. Aga miks ei tee? Kes paneb käe ette ja kes keelab? Tegelikult võib eluteele ette tulla asju ja juhtumisi, millest sa poleks iial mõeldagi osanud. Niisiis ära mõtle halbu mõtteid ja ära iial ütle iial.

Allikas: popsugar.co.uk

Lugu ilmus Anne & Stiili veebis esmakordselt septembris 2018.