Teadupärast on kuningannal, Elizabeth II rohkesti teemante ja selleks puhuks on kuninganna teenijaskond välja selgitanud parimad nipid, kuidas väärtuslikud kivid puhaste ja säravatena hoida. Tuleb välja, et parim vahend selleks on segu džinnist ja veest. Proovi järele ja vaata, kas kivid hakkavad kaunilt kumama.

2. Jooga aitab võidelda lennuväsimusega

Sussexi hertsoginna Meghan Markle paljastas Austraalia tuuri ajal, et tema salaretsept lennuväsimuse ja hommikuse halva enesetundega toimetulekuks on jooga. Namaste, armsad lugejad!

3. Ridikül aitab vajadusel varjata

Printsess Diana tavatses autost väljudes kasutada ridiküli dekoltee varjamiseks, et mitte avalikkusele liialt paljast pinda demonstreerida. See on lihtne trikk, mida meiegi Uberite ja Boltidega peole suundudes saame proovida.

4. Kleidi alläärde õmmeldud raskus aitab ennetada ebasündsaid paljastusi

Kuningliku perekonna naistel on enamasti kleidi alläärde õmmeldud kerged raskused, mis aitavad ennetada seelikusaba soovimatut lendlemist. Enamasti see kaval trikk ka toimib, kui tegemist ei ole just väga tugeva tuulega..

5. Numbrivõrra suurem kingapaar päästab villidest

Sussexi hertsoginna Meghani ehk kõige tuntum nipp on soetada kingapaar, mis on numbrivõrra suurem kui vaja - niimoodi ei saa kingad hõõruda ja villide tekkimine on välistatud.

Allikas: PureWow