Kire, armastuse ja romantika värv tõstab enesekindlust ning on teaduslikult tõestatud, et ka mehed märkavad naiste seljas kõige paremini just punast värvi rõivaid.

Päikeseprillid ninale!

Iga trenditeadlik naine teab, kui suur jõud on ilusatel päikeseprillidel. See lisab igale välimusele täiusliku viimase lihvi ja peidab boonusena ja väsinud silmi. Mainimata ei tasu ka jätta müstilisust, mida tumedad prillid pakuvad. Tähelepanu garanteeritud!

Rõhuta oma kaunist keha

Pole kahtlustki, et kurvidele tähelepanu tõmbavad rõivad mõjuvad naiselikult ja seksikalt. Ka teaduslikult on tõestatud, et näiteks liivakellafiguuri rõhutamine tõmbab väga palju pilke. Seega, kui sul on kardashianilikud kurvid, ära karda panna neid tähelepanu keskpunkti.

Kõrge kontsaga kingad või saapad

Kõrged kontsad tõstavad enesekindlust ja uuringud on näidanud, et need mõjuvad hästi ka sirge kehahoiaku hoidmisele, lisades kehale sihvakust. Samuti on kontsadel teada-tuntud võime lisada igale välimusele suures annuses naiselikkust.

Punane huulepulk

Mitte küll teaduslikult, küll aga praktilisel kasutusel tõestatud fakt - iga halva päeva muudab ilusamaks erksat tooni huulepulk. Lemmiktoonis huulepulk tõstab tuju ja mõjub isegi motiveerivalt. Mitmed uuringud on näidanud, et näiteks punane huulepulk tõmbab naturaalsetest huuletoonidest tunduvalt enam tähelepanu, samuti mõjub usaldusväärselt ja korrektselt.

Õlad paljaks

Viimase paari aasta hitt-trend ei näita jahtumismärke. Šikk ja vaoshoitud, ent samal ajal ka väga-väga seksikas valik.

Väike must kleit

Seksikus, intelligentsus ja enesekindlus – traditsioonilist musta kleiti seostatakse teadusuuringute kohaselt enim just selliste märksõnadega.

Allikas: Marie Claire