1. Kui sulle meeldib kodukujunduses neutraalne värvigamma, loo kihistusi ja isikupära, miksides eripalgelisi tekstuure ja materjale: nahk ja vill, puit ja kivi, klaas ja metall.

2. Nagu riietuses, tulevad ja lähevad trendid ka kodukujunduses. Võta neist see, mis sulle meeldib, ning kodusta julgelt. Arenda välja oma stiil.

3. Kui oled sisustamisega algusjärgus, tee iga toa/ruumi jaoks oma moodboard, inspiratsioonitahvel. Nii on hõlpsam tervikut tajuda ja n-ö rajal püsida.

4. Võta kodu loomiseks ja ruumi tunnetamiseks aega. Kõik ei pea valmima ühekorraga. Põnevaimad sisustusleiud leidsid tee meie koju pärast seda, kui olime juba mõnda aega siin sees elanud ning ruumiga dialoogi pidanud.

5. Kombineeri uut ja vana, eri ajastuid, reisidelt toodud esemeid. Nii hakkab sinu kodus lahti hargnema just sulle omane lugu.

6. Ümbritse end ainult nende esemetega, mis sind õnnelikuks teevad. Juhul kui sul mõnest asjast siiski rõõmu ei ole, ära viska seda ära, vaid saada tagasi ringlusesse. Võib-olla on keegi teine just midagi niisugust otsinud.