"Tahaks küll juba last kasvatada, kuid kardan jubedalt sünnitamist. Tegelikult kardan kogu raseduse protsessi. Vihkan iiveldamist ja oksendamist - kui peaksin seda 9 kuud tegema, siis läheksin tõesti lolliks. Lisaks väljaveninud nahk, veenilaiendid, suured puusad elu lõpuni. "Kirss tordil" on veel sünnitus, räige valu, vaagna "purunemine", tupe rebenemine, lahkliha lõikamine - öäk! Rääkigu emad palju tahes, et kõik ununeb, kui laps pannakse rinnale, aga juba pisidetailidki hirmutavad kogu sellest jurast kaugele eemale."

Hirm laste pärast

"Kardan, et mu lastel ei lähe hästi. Kuigi nad on juba üsna iseseisvad, siis ikka mõtlen hirmuga sellele, et nad võivad valesid otsuseid teha või sattuda valesse seltskonda. Kardan, et nendega võib midagi halba juhtuda. Iga kord süda võpatab sees, kui kuulen taas mingist hirmsast autoõnnetusest, kus noored on surma saanud."

Surmahirm

"Kardan üle kõige surma. Kui sellele mõtlen, siis see tekitab lausa õõvastust. Ma ei karda autoga sõita või muid ohtlikke olukordi, vaid just seda mõtet, kuidas hing läheb kehast välja. Jube on sellele mõelda!"

Putukate kartus

"Mina kardan, et maal olles ronib mõni kõrvahark kõrva, kui ma maas laman, kuigi ma tean, et see pole võimalik. Või näiteks seda, et maas päevitades ronib sipelgas või ämblik kõrva ja teeb sinna pesa. Hiljuti lugesin, et ühel poisil oli ämblik kõrva juba munema hakanud, kõrv muudkui valutas ja arst tegi sellise avastuse. Hirm on ka selle ees, et panen kaua aega kasutamata saapa jalga ja seal on sees ämblik."

Silmade sulgemine

"Kardan duši all silmi kinni panna. Kui silmad sulen, siis kujutan ette, kuidas mingi noamõrtsukas seisab mu ees niipea, kui silmad taas lahti teen. Ma vahel hoian silmi isegi siis lahti, kui šampooni hakkab silma voolama, seda ainult suurest hirmust duši all silmi kinni panna. Kuskil mujal mul sellist probleemi pole, pimedas toas kõnningi pigem silmad kinni, siis orienteerun paremini. Aga vot duši all ei julge!"

Autotulede vilgutamine

"See kõlab täiesti napakalt, aga ma ehmun iga kord surnuks, kui mõni auto vastu tulles tulesid vilgutab. Tavaliselt vilgutatakse, et politsei on kuskil ees ja ma ei tea, miks see lausa kõhu lahti ehmatab, kuigi ma kiirust eriti ei ületa. Politsei enda nägemine suurt hirmu ei tekita, aga kui keegi tulesid vilgutab, siis on kohe kõhus õõnes tunne sees. Niisiis teel sõites jälgin pidevalt auto tulesid, et "löök" võimalikult pehme oleks."

Tähelepanu kartus

"Mina kardan sattuda tähelepanu keskpunkti või piinlikkusse olukorda. Siis kõik vaatavad, kui pikk nina mul on ja kui inetu ma olen."

Bakterofoobia

"Mina ei istu kunagi võõras kohas vetsupotile. Kui mõtlen bakteritele, siis see tekitab lihtsalt õõva. Tavaliselt teen "suusahüppajat" ehk ajan tagumiku upakile ja siristan õhust. Linke ja uksi avan samuti küünarnukkidega, sest kardan baktereid. Ega ma arva, et saan mingi jubeda haiguse, aga lihtsalt, kui käsi puudutab trollis mingit käepidet, siis lausa tunnen, kuidas bakterid hakkavad käel vohama."

Hea lugeja, mida Sina kardad?

Allikas: Naistemaailm

Jaga
Kommentaarid