Igal sodiaagimärgil on omadus, mis muudab ta eriti hinnaliseks, kuid samal ajal on meil kõigil ka ebakindlused, millega töötada. Mõnede tähemärkide esindajad on juba loomult enesekindlamad, samal ajal kui teistel on raske end avada ja oma tundeid usaldada.

Loe edasi ja saa teada, kuidas iga tähemärgi esindaja saab end täiustada, et olla parim versioon iseendast.

Jäär

Selleks, et Jäära tähtkujust naine näitaks, et tal on kõrge väärtus ning teda ei tasuks kaotada, peab ta keskenduma oma vaimsele ja füüsilisele heaolule.

Sa oled enesekindel ja lööd särama iga ruumi, kuhu astud, kuid sellel on oma hind. Partner imetleb sinu tugevat olemust, kuid teab, et ka sinul on piir. Sea oma esimeseks hirmuks hirm kaotada iseend – sinu vaimne tervis on sinu elu kõige olulisem osa, mida kaitsta. Mees kardab kaotada naist, kes teab täpselt, kes ta on ja kuidas enda eest hoolt kanda.

Sõnn

Kõrge väärtusega naisena tead, et sinu tugevus tuleb sinu pühendumisest ja kannatlikkusest nende vastu, keda armastad. Selleks, et oma kõrget väärtust veelgi enam edasi arendada, sea oma standardid alati kõrgele. Mitte kellelgi ei ole õigust panna sind tundma kellegi muu, kui võimsa naisena, kes sa juba oled. Ta kardab kaotada naist, kes saab täpselt seda, mida ta tahab ega oota oma suhetest midagi vähemat kui austust. Kõrge väärtusega naine on selline, kes ei lase ühelgi mehel panna end alamana tundma.

Kaksikud

Sinu närvid võivad muuta sind kartlikuks olukordades, mil pead olema tugev. Selleks, et olla kõrge väärtusega naine, pead oma ärevustest üle olema, kuna need ainult hoiavad sind tagasi.

Mitte ükski mees ei peaks kunagi muutma sind närviliseks ega tekitama sinus tunnet, et kardad oma arvamusi väljendada ega julge olla hirmsates olukordades vapper. Ära unusta oma väärtust ja kõike, mis sellega kaasneb.

Arenda jätkuvalt oma sotsiaalseid oskusi ning usu, et sinu ärevused hakkavad vähenema.

Vähk

Sinu ebakindlused ei lase sul nautida oma tõelist olemust. Naine on just nii tugev ja väärtuslik nagu ta ise soovib. Kui hoiad pead kõrgel ja jätad oma ebakindlused kõrvale, saad hakkama absoluutselt kõigega, mida pähe võtad.

Mis saaks olla veel parem kui naine, kes teab täpselt, kes ta on ja mida ta tahab? Ole Upper East Side'i Blair Waldorf, mitte Jenny Humphrey.

Lõvi

Kõrge väärtusega naine on selline, kes haarab kinni igast võimalusest, et asju õigesti teha. Jah, sa võid aeg-ajalt laisaks muutuda ning selle tulemusena lased inimestel teha täpselt seda, mida nad tahavad seni kaua, kui nad sind ei tüüta.

Hakka aga ohjasid enda kätte haarama ning pane oma Lõvi hing tööle. Ole just selline nagu need naised, keda imetled: sinu ema, õed, sõbrad ja Audrey Hepburn.

Tee asju just nii nagu sina ise tahad ning ole see naine, kes seisab hirmuga silmitsi ning saab sellest ise jagu. Sa ei saa ehitada uut maailma, kui lihtsalt istud diivanil.

Neitsi

Naised võrdlevad end pidevalt üksteisega ning sa kipud tihtipeale selle vooluga kaasa minema. Kõrge väärtusega naine aga ei võrdle end kunagi kellegagi. Ta elab iseenda reeglite järgi ja loob ise teistele näiteid.

Kui sinu elus on mees, keda imetled, kuid sa arvad, et tal on silmi kellegi teise jaoks, näita talle, et oled ainulaadne. Sa oled võimas ja kaunis naine, kellel on rohkem väärtust kui ükskõik, mis mehel.

Kui tunned end teiste end ümbritsevate naiste pärast vähem väärtuslikuna, eemalda end negatiivsusest ja ole iseenda sütitavaks jõuks. Naised peavad üksteist inspireerima ja toetama, mitte maha tegema.

Kaalud

Hakka tegema otsuseid, mis peegeldavad sinu väärtuseid ja arvamusi. Selleks, et olla kõrge väärtusega naine, pead oma otsustusvõimetu olemuse minevikku jätma.

Elus on palju enamat kui see, et lased teistel oma teekonna paika panna. Säilita tugev sisemine kontroll ja räägi oma tõtt. Ära kahtle endas ja lase oma süda vabaks.

Skorpion

Kõrge väärtusega naine usaldab alati oma südant. Ta ei pruugi usaldada neid, kes on teda minevikus petnud või kahtlase väärtusega mehi, aga ta usaldab iseend.

Selleks, et olla kõrge väärtusega naine, pead õppima oma instinkte usaldama ja oma intuitsiooni järgima.

Kõige tähtsam asi, mida pead tugevaks naiseks saamiseks tegema, on usaldama, et sa oled piisav ning need, kes sind tunnevad, on õnnega koos.

Ambur

Parim viis, kuidas sina kõrge väärtusega naiseks saad, on keskendumine enesearengule. Sa oled pidevalt muutuv ja arenev selleks peeneks, targaks naiseks, kes oled alati soovinud olla.

Selleks, et olla kõige väärtuslikum versioon iseendast, ole iseendaga ühenduses ning veeda endaga

vähemalt kord nädalas kvaliteetaega, parandades neid osi endast, mis tunduvad katki. Sinu vaimne tervis on kõige tähtsam ja kõik muu on ebaoluline.

Kaljukits

Sa ootad alati halvimat. Kõrge väärtusega naine aga näeb klaasi pigem pooltäis kui pooltühjana.

Hakka maailma positiivsest küljest nägema ning sinu elukvaliteet tõuseb märkimisväärselt. Jah, seda on lihtsam öelda kui teha, kuid kui sa hakkad end ümbritseva maailma vastu armastust tundma, muutuvad kõik negatiivsed aspektid positiivseteks. Head asjad on alati silmapiiril, kui läheduses on kõrge väärtusega naine.

Veevalaja

Selleks, et olla kõrge väärtusega naine, pead alati oma emotsioonidega silmitsi seisma. Kui peidad end nende inimeste eest, kes on sulle haiget teinud, ei saa sa kunagi paraneda ega tugevaks inimeseks saada.

Tihti öeldakse, et naised on liiga emotsionaalsed, kuid see ei ole ilmtingimata halb asi. Kui väljendad oma tundeid ja seisad vastamisi nendega, kes on sulle haiget teinud, siis sinu eneseväärtus ainult tõuseb. Hakka oma südant andestusele avama ja räägi südamest.

Kalad

Nüüd on aeg vaadata hirmule silma ja seda võita. Kõrge väärtusega naine on hirmust ja ebakindlusest üle.

Ükskõik, kas selleks on uus töö, mida peagi alustad või mees, kes on sulle liiga palju kordi haiget teinud, seisa oma deemonitega silmitsi ja saa neist viimaks võitu.

Ole iseendas kindel ja ära kunagi tee oma tunnetes järeleandmisi. Just selline ongi kõrge väärtusega naine – tugev, iseseisev ja vabandamatult tema ise.

Allikas: Your Tango