Ole rahulik, sest sa ei ole midagi valesti teinud. Võib-olla on sul kulunud aastaid vale inimest taga ajades? Võib-olla oled veetnud aastaid õppides midagi, millest sa enam huvitatud ei ole? Selles pole midagi halba. See ei tähenda, et oled asjad nässu keeranud. See tähendab, et oled nende aastate jooksul iseennast paremini tundma õppinud. See tähendab, et sinust on saamas inimene, kelleks sa saama pead. See on hea asi.

Ole rahulik, sest sa ei ole liiga vana, et elus muudatusi teha. Nii hirmus, kui karjääri vahetamine või pikaajalise suhte lõpetamine ka ei ole, juhtub seda iga päev. Sul on lubatud oma meelt muuta. Sa ei tohiks end sellepärast süüdi tunda. Sa ei tohiks arvata, et kõik need aastad on raisku läinud. Need tõid su praegusesse hetke.

Ole rahulik, sest sul on veel küllalt aega, et endale nime teha. Sa ei pea edukaks saama kahekümnendates. Suurem osa inimesi alles õpib ennast selles eas tundma. Enamikel inimestel ei ole kõik paigas, isegi kui tundub, et on. Pea meeles, et sotsiaalmeedia võib olla petlik. Sa ei tea, mis kaadri taga toimub. Sa ei saa ennast teistega võrrelda, kui sa ei tea detaile - ja isegi kui tead, ei ole mõtet teha õnnest võistlust.

Ole rahulik, sest mitte keegi ei anna sulle nii karme hinnanguid, kui sa ise seda teed. Sa oled iseenda suurim vaelane. Vaatamata sellele, mida ülemõtlemine sulle kinnitab, ei tunne keegi sinu pärast häbi. Mitte keegi ei ole sinus pettunud. Ja kui nad ongi, siis on sellest kahju. Sa oled andnud endast parima ja see on kõik, mida teha saad.

Ole rahulik, sest kõigi minevikus tehtud vigade kahetsemine ei aita sind. Sa ei tohiks ennast piinata mõttega, et oleksid võinud teha rohkem või paremini. Sa ei tohiks sellepärast liialt ärritunud olla. Sa ei saa minevikku muuta, aga sa saad kontrollida oma tänast ja homset käitumist.

Ole rahulik, sest sul läheb palju paremini, kui sa ise arvad. Sa pead ennast rohkem tunnustama. Sa pead vaatama tagasi minevikule ja mõistma, kui palju sa oled arenenud ja edasi liikunud. Sa ei pruugi veel olla kõiki verstaposte ületanud, aga see tähendab ainult üht - sul on, mida oodata!

Allikas: Thought Catalog