1. Söö midagi maitsvat

Kui ka sina oled üks neist inimestest, kes kunagi hommikust ei söö, siis tea, et see on päeva kõige olulisem söögikord ja su keha vajab hommikuti korralikku toidukorda. Just see tagab, et sul on piisavalt energiat, et päeva jooksul tekkivate väljakutsetega edukalt hakkama saada ja oma eesmärgid täide viia.

2. Ära lükka äratuskella edasi

See võib küll raske tunduda, aga proovi seda vältida ja tõuse kohe voodist püsti. Ka teadlased on tunnistanud, et üheksal juhul kümnest muudab äratuskella edasilükkamine su hoopis väsinumaks. Kui tunned, et oled hommikuti liiga väsinud, mine lihtsalt õhtuti 30 minutit varem magama ja su hommikud muutuvad garanteeritult toredamaks.

3. Mediteeri või praktiseeri tänulikkust

Kui ütled juba kohe hommikul endale midagi positiivset või mediteerid, rahustad oma meeli, tood end käesolevasse hetke ja mõtled juba kohe hommikuti häid mõtteid.

4. Hoia veebimaailmast eemale

Ei mingit nutitelefoni, sülearvutit või muid elektroonilisi tarvikuid päeva esimese tunni jooksul, sest just nii alustad hommikut mõnusate zen-võngetega. E-kirjad ja äpid ei kao kuhugi ning enamasti sa ei jää ka millestki ilma, kui neid ei loe/kasuta, seega tee hommikuti midagi targemat, näiteks...

5. Tee trenni

Liikumine muudab samuti su hommikud positiivsemaks ja sind üleüldiselt edukamaks. Mitmed uuringud on tõestanud, et hommikul treenimine süstib sinusse lisaenergiat, leevendab stressi ja muudab sind produktiivsemaks.

6. Hoia kinni lihtsast hommikurutiinist

Valmistumine on ülioluline! Õnnelikud inimesed valmistuvad juba õhtuti eesootavaks hommikuks ette ja ei pea seetõttu hommikul kodust välja kiirustama. Pane valmis riided, mida järgmisel päeval kanda soovid, paki kott kokku, valmista lõuna ette ja kui võimalik, siis ka hommikusöök ning sind ootab ees stressivaba hommik.

Allikas: Career Girl Daily