Ilmselt oled sa erinevatest virtuaalsetest koosolekutest ja kohtumistest üpris kurnatud - kes poleks? See aga ei tähenda, et virtuaalsele suhtlusele uut võimalust ei võiks anda. Kui oled harjunud aastavahetusi veetma koos truu sõpruskonnaga, leppige teistmoodi aasta lõpetuseks kokku uusaasta tervituste edastamine virtuaalsel teel ehk teisisõnu korraldage virtuaalne pidu. Parem virtuaalselt kui üldse mitte, eks?

2. Korralda virtuaalne õhtusöök

Kes ei tahaks aastavahetust veeta erilisemalt kui teisi päevi? Kui oled kokkamishuviline, pane kokku maitsev (ja kõigile jõukohane) menüü, saada see sõpradele ja asuge üheskoos virtuaalselt õhtusööki valmistama. Saate muljetada, igaüks turvaliselt omas kodus, ja ühtlasi valmib ka maitsev õhtusöök.

3. Tee kokkuvõtteid ja mediteeri

Kõik need muutused ja emotsioonid, mis 2020 on endaga toonud, vajavad tegelemist. Võta aastavahetusel aeg maha, mediteeri ja analüüsi rahulikult, mida lõppev aasta on sinu jaoks muutnud. Võib-olla on toimunud muutused sinu mõttemaailmas? Uued prioriteedid, uued unistused? Kaotused ja võidud? Võta kaunis märkmik, kirjutusvahend ja lase kõik endast välja. See teeb sulle head.

4. Pole paremat aega filmimaratoniks

Pole tähtis, kas oled kodus koos kallimaga või üksinda, korralda temaatiline filmiõhtu. Otsusta, kas tahad filmid valida lemmiknäitleja, asukoha (Pariis, New York...) või hoopis millegi kolmanda järgi. Valmista head süüa ja naudi!

5. Ole lihtsalt niisama

Kui tunned, et tahad sel aastavahetusel lihtsalt puhata, siis puhka. See on sinu võimalus olla süümepiinadeta, et jääd mõnest olulisest aastavahetuse peost ilma. Millal sul varem selline võimalus oli? Kui paljud inimesed eelistavad üldjuhul aastavahetuse puhul ette võtta midagi erilist, siis see aasta on olukord teistsugune. Paljud meist on emotsionaalselt kurnatud. Osad ei pruugi tunda, et selles aastas midagi tähistamisväärset oleks. Kuula oma sisetunnet ja talitagi nii.

Allikas: The Everygirl

Jaga
Kommentaarid