Ma olen tähele pannud, et ma tunnen ennast paremini, kui panen ennast riidesse ja kannan näole pisut meiki. Vahel pihustan ka pisut parfüümi. See on nagu kuldne kesktee, sest ma olen küll mugavalt riides, aga ei tunne ennast lohakalt (nagu terve päeva pidžaamas olles).

2. Olen aktiivne

Eelmisel aastal avastasin enda jaoks jõutreeningu Novo Body Fitness. Mul pole kunagi olnud selliseid lihaseid ja ma tõesti naudin nüüd raskuste tõstmist. Praegu annab treener Zoomi vahendusel tunde ja ma üritan osaleda neljal korral nädalas.

3. Katsetan uusi retsepte

Vaatan hilisõhtutel Food52.com retsepte, mida mul tavaliselt pole kunagi aega teha ja mille valmistamise järel on kraanikauss musti nõusid täis.

4. Ma hoolitsen enda eest

Ma olen armunud oma uude vannipiima, mis näeb ilus välja ja mille sisu on veel parem. Vanniskäik on minu jaoks olnud alati rituaal. Lukustan ukse ja ignoreerin hüüdu "ema" ning lihtsalt naudin.

5. Vaatan sarju

Me loeme abikaasaga lõunast alates tunde ajani, mil saame voodisse pugeda ja sarju vaatama hakata. Päeval on telekas rohkem laste kasutuses.

6. Eksperimenteerin juustega

See on mul praegu ajutine juuksevärv, mida on lihtne katsetada, kui all on blondid juuksed. Tavaliselt elangi oma ärevuse juuste peal välja - lõikan juuksed lühikeseks, lõikan tuka, panen pikendused või värvin juukseid. Olles juba kaks nädalat kodus, vajasin vaheldust!

7. Loen raamatuid

Tegime sõpradega raamatuklubi ja nüüd alustame teosega "My Dark Vanessa". Kui oleme esimesed peatükid läbi lugenud, teeme kokteilid ja kohtume Zoomi vahendusel, et raamatu üle arutleda.

Allikas: Vogue