"Ma sain One Wolf t-särgi Läti second hand poest, mille nime ma kahjuks enam ei mäleta," ütleb meie moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik. One Wolfi puhul on tegemist Läti päritolu unisex brändiga.

Elis Svistunova, kujundaja


"Sekkaris käin, kui see tee peale ette jääb ja mul aega kulutada on. Sellise metsakostüümi leidsin ma Humanast ja ostsin 35 euro eest," ütleb kujundaja Elis.

"Edasi tsiteeriks ühe Eesti mõminaräppari lüürikat:
Need riided on tõesti mugavad.
See siin on parim ma võin lubada.
Humana, Humana, Humana."

Krõõt Tarkmeel, fotograaf


"Viimase aja armsaim rõivaleid pärineb sõbrannade peetavast Fankadelik Vintage butiigist.
Hinda enam ei mäleta, küll on aga meeles selle tolmumantli soetamisega kaasnenud emotsioon: see oli esimene pikem poekülastus pärast lockdowni lõppu. Kummaliselt pidulik ja veider tunne!" meenutab fotograaf Krõõt.

Tiiu Suvi, toimetaja

"Leidsin selle vihmakindla kullakarva meestebomberi eelmisel sügisel Humanast vast paarikümne euro eest. Minimumi müüakse ka WABis, ent seda mudelit enam muidugi mitte," ütleb toimetaja Tiiu.

Pikemalt Tiiu sekkarileidudest ja nippidest, kuidas väärt kraami otsida, loe SIIT!

Eve Kallaste, vanemtoimetaja


Eve parimad leiud retrokomplekti näol: Converse dressikas (5.-) ja tennised (7.-) pärit Humana Vintage'ist.

Ja parimad leiud glämmikomplekti näol: Tori sekkarist pärit Karen Milleni pükskostüüm (15.-) ja Gerry Weberi litritega kampsik (7.-) ning hõbedased kingad (6.-), mis on pärit Keila sekkarist. Viimased esemed on muide ostetud nii öelda uuena, sildid küljes.

"Meil on sõbrannaga selline mõnus laupäevahommikune rutiin - joome koos kohvi ja tuulame seejärel meie linnakese kaltsukas. Teinekord jääb mõni laupäev vahele ka, siis ilmnevad kohe võõrutusnähud. Kui üks meist on omaette käinud tuulamas, siis pärast on teise ees veidi häbi," räägib Eve.

Liisbet Saue, veebitoimetaja

sekkarileid

"Mina pean oma lemmikuks leiuks DKNY kõrgeid poolsaapaid, mida ma lihtsalt ei saanud nende tuusa lõike pärast poodi jätta. Kui ma siis Paavli kaltsuka angaaris need leti peale asetasin ja kuulsin, et need üks euro maksavad, oli võidurõõmus naeratus ikka kogu päevaks suul. Muide, hoolimata petlikust välimusest on need mugavad!" räägib Liisbet, kes armastab kaltsukatest aeg-ajalt kodu teel läbi hüpata.
Jaga
Kommentaarid