On aeg lõpetada enda heaolu arvelt teistele meelejärele olemine. Sa kasutasid eelmise aasta jooksul kõik oma energiavarud ära ja nüüd on aeg ennast laadida ning enese eest hoolitseda. Sa ei pea tegema kõike, mida sinult palutakse. Õpi sel aastal ütlema "ei" lõpututele palvetele ja avalda oma arvamust.

Sõnn

Ava ennast inimestele. On aeg lasta alla müürid, mida oled juba aastaid hoidnud, ning tõepoolest keegi oma mõtetesse, südamesse ja hinge lubada. Tea, et isegi, kui saad haiget, on iseendaga tuttavaks saamine seda valu väärt.

Kaksikud

Ole muutustele avatum. Sul on kindel plaan, aga asjad kipuvad liikuma hoopis teises suunas, kui soovid. Julge muutusi usaldada, sest kui sa seda ei tee, pead palju pettuma. Lase muutustel ennast kanda.

Vähk

Ära piira ennast sellel aastal. Astu julgelt rajale, mine kaasa kirega ja otsi vastuseid küsimustele, mis sind painavad. Lase seiklustel alata. Sa oled piisavalt julge, et mitte hoolida teiste inimeste arvamusest ja kõndida iseenda teed. Leia kodu paikades, mis sind hirmutavad.

Lõvi

Keskendu ühele suhtele korraga. Sa oled küll uhke oma sotsiaalsuse ja ekstravertsuse üle, aga eelmisel aastal oli sul korraga liiga palju energiat nõudvaid suhteid. Sa pead rahulikumalt võtma ja tähelepanu pöörama inimestele, kes on su kõrval.

Neitsi

Muuda oma elu lihtsamaks. Sinu jaoks on väga kerge ennast ära kaotada ja sellepärast on nüüd käes aeg hoog maha võtta. Vaata üle sulle kuuluvad asjad ja suhted. Sa ei pea kõigega kaasa minema. Hinga sügavalt ja leia aeglase elu võlu.

Kaalud

Sea enese armastamine oma esimeseks prioriteediks. Sa oled kulutanud liialt palju aega muretsedes sellepärast, mida teised sinust arvavad ja on viimane aeg enda juurde tagasi pöörduda. Õpi teiste arvamusest lahti laskma, sest need ei teeni sind.

Skorpion

Võta teiste poolt pakutud abi vastu. Sul on viimasel ajal olnud palju katsumusi ja sa pead tõesti lubama inimestel end aidata. Ära karda oma südant avada ja usu, et inimesed peavad silmas sinu parimaid huvisid.

Ambur

Sinu ülesanne on sel aastal emotsionaalselt kasvada ja leida elus suurem stabiilsus. Sinu jaoks on kerge tuua seltskonda rõõmu ja õnnelikke hetki, aga sa pead leida viisi, kuidas ka sisemiselt emotsioonidega toime tulla. Veeda aega oma minevikuga ja proovi lahti mõtestada emotsioonid, mida peitnud oled.

Kaljukits

Võta aega, et tegeleda loominguga. Sinu jaoks võib raske olla sukelduda maailma, mis ei ole nii produktiivne ja ülesannetest tulvil, aga on aeg enda loomingulise poolega sõbraks saada. Osale kursustel, töötubades või tee midagi, mis suunab su tähelepanu produktiivsuselt kõrvale.

Veevalaja

Pane piirid paika. Sinu lahke süda ja sõbralik iseloom võivad teistele jätta mulje, et sind saab ära kasutada. Pead ennast kokku võtma ja enda eest seisma. Ära lase inimestel üle oma tunnete ja unistuste kõndida.

Kalad

Ole sina ise. Sa kipud valima suheldes selle poole, mis teisele rohkem meeldib ja lihtsaid jututeemasid pakub. Tavaliselt ei tihka sa sellepärast ka oma mõtteid ega tundeid väljendada. On aeg olla iseenda vastu aus ja nõuda seda ka teistelt. See viib pikas plaanis suurte muutusteni.

Allikas. Thought Catalog