Lõpeta enda süüdistamine trauma pärast, mida kogesid. See ei juhtunud sinu pärast - see ei olnud sinu süü.

Sõnn

Lõpeta enda süüdistamine südamevalu pärast. Sa ei oleks saanud midagi teha, et veenda teda jääma. Sa ei saa tema tundeid kontrollida.

Kaksikud

Lõpeta enda süüdistamine vigade pärast, mille tegid aastaid tagasi. Sa ei saa eilsesse uppuda. Sa pead keskenduma tänasele ja homsele.

Vähk

Lõpeta enda süüdistamine, et oled liialt emotsionaalne. Sa ei ole ilma põhjuseta dramaatiline. Su käitumine ei ole lapsik. Su tunded on normaalsed.

Lõvi

Lõpeta enda süüdistamine, et oled maha jäänud. Ei ole olemas kindlat ajakava, mille eeskujul peaksid liikuma. Sul ei lähe nii kehvasti, nagu endale ütled.

Neitsi

Lõpeta enda süüdistamine iga halva asja pärast, mis sinuga kunagi on juhtunud. See ei olnud karma. Vahel asjad lihtsalt juhtuvad.

Kaalud

Lõpeta enda süüdistamine asjade pärast, mille üle sul puudub kontroll. Sa pead aru saama, et sul ei ole kõikide asjade üle võimu. Mõned asjad ei puutu üldse sinusse.

Skorpion

Lõpeta enda süüdistamine sellepärast, kui palju aega raiskasid valele inimesele. Sul on veel küllalt aega, mille saad veeta koos õige inimesega.

Ambur

Lõpeta enda süüdistamine sellepärast, et oled teistest erinev. On hea olla unikaalne.

Kaljukits

Lõpeta enda süüdistamine ebaõnnestumiste pärast. Kõik saavad tagasilööke. Kõik ebaõnnestuvad. See ei tähenda, et sa ise oled ebaõnnestunud.

Veevalaja

Lõpeta enda süüdistamine, et usaldasid vale inimest. Tema oli see, kes tegi valesti, mitte sina. On hea, et näed inimestes parimat.

Kalad

Lõpeta enda süüdistamine teiste inimeste tehtud vigade pärast. Sa ei saa kontrollida oma kaaslase või sõprade tegusid. Nad teevad ise oma otsused.

Allikas: Thought Catalog