"Su käed paistavad tõesti suuremad!"

Mehed võivad oma keha suhtes olla sama paranoilised nagu naised. Kusjuures 90 protsenti meestest oskab nimetada vähemalt ühe kehaosa, mida nad sooviksid muuta (42 protsendi puhul on selleks kõht). Kuigi pole vaja mehele valetada, kui ta on silmnähtavalt vormist väljas, ei tee halba tema kuumade kehaosade kiitmine või tunnustamine, kui palju ta trenni teeb.

"Hahahahaaa"

Kutid pingutavad suure osa kooliajast, parima aja oma tööpäevast ja kokkuvõttes vähemalt 12 korda päevas, et inimesi naerma ajada. Kuna mehed hindavad huumorimeelt ühe parima omadusena, siis on südamlik ja siiras naer alati võluv.

"Nunnud jalad!"

Tavaliselt ei lähe meestele korda, kui naised teevad komplimente kehaosade üle, mida nad ei kontrolli, nagu näiteks silmad, lõuajoon või kehakarvad. Ja samamoodi on sõna "nunnu" nende jaoks mingi roosa karvane põrsas, kellest neil pole ei sooja ega külma, kuid on üks erand! Ütle mehele, et tal on head jalad (jalalabad). See näitab, et sulle ei meeldi mitte ainult tema geenid, vaid sa hindad, et ta suudab ennast rohkem kasida kui ülejäänud kollaküünelised karvavarvastest kaasisased.

"Vauuuu!"

Vahet pole, kas sa reageerid niimoodi tema lahtiriietumise peale või pärast seda, kui olete lõpetanud seksimise - see lühike ja armas reageering (eriti hea, kui teed seda sosistades) võib olla ülim egopaitaja. Pilt võib öelda rohkem kui tuhat sõna, aga see lühike heakskiitev ümin ütleb veel omakorda 10 000 korda rohkem.

"Lapsed jumaldavad sind!"

Rohkem kui 50 protsenti meestest ütlevad, et nende perekond defineerib neid mehena rohke kui töö või palk. Kui naine kinnitab, et mees on perekonna kangelane, siis see kompliment küündib tuhandeid kilomeetreid kaugemale kui tavaline kompliment tema uue soengu kohta.

"Mida sa arvad?"

Oleme näinud juba miljon korda, kuidas pikaaegselt abielus olnud paarid peavad pidevat võimuvõitlust ka siis, kui kumbki lõpuks midagi ei saavuta. Olgu küsimuseks, kuidas nihutada mööblit või kuidas kiiremini teise riiki jõuda. Kuigi mehed ei pea alati iga väiksema asja üle otsustama, võiks neile vähemalt mõista anda, et ka nende arvamus on tähtis.

"Mjäu!"

61 protsenti meestest arvab, et nende partnerid pole seksuaalselt piisavalt seiklushimulised. Kuigi kiisulik näugumine ei kvalifitseeri just seiklusrikkuse alla, viitab see väikesele üleannetusele ja saadab mehele sõnumi: sa oled äratanud minu sisemise looma!

"Muljetavaldav!"

Kuttidele meeldivad saavutused ning neile meeldib, kui neid hinnatakse nende jõu, võimu ja lihtsalt maskuliinsuse pärast. Hästi ajastatud vaatlemine tasub ära. Kui mees tassib telekat teise tuppa või leiab mooduse, kuidas torud ära parandada, toida tema vajadust tunda ennast perekonna kaitsjana - ütle, et tema saavutust on märgatud!

"Ma tahan sind!"

Naistel pole vaja kiita pidevalt mehe silmi, juukseid või riideid. Mees tahab kuulda, et ta on täispakett ja selle teadmine, olgu see magamistoas või hommikusöögilauas, on suurim kompliment!

Allikas: Health.yahoo.com