2. Kõige olulisem on hea süda. Sa võid arvata, et inimestele lähevad korda su asjad, su keha või su nägu, aga tegelikult vaatavad nad, kui ilus on su hing.

3. Teised inimesed ei ole kohustatud sind armastama. Küll aga pead ise õppima ennast armastama. Sa väärid õnne ja rõõmu. See on sinu elu.

4. Elus tuleb hetki, mil sa teed tööd ainult raha pärast. Tuleb ka hetki, mil teed asju, sest süda käsib nii. Alati ei pea raha teenima sellega, mida armastad. Mõnikord saad südamele rõõmu pakkuda hoopis teenitud raha eest.

5. Sa ei saa olla tänulik ainult positiivsete kogemuste eest. Sa pead õppima olema tänulik ka kurbuse ja valu eest. Need õppetunnid on sulle vajalikud olnud.

6. Läbimurre võib elus saabuda ootamatult. Sa võid olla peaaegu alla andmas, kuid siis see juhtub.

7. Kasvamine on protsess, millega käib kaasas pimedus. Selleks, et edasi liikuda, peavad valgust nägema osad, mida oled peidus hoidnud.

8. Kui tahad maailma muuta väikeste sammude kaupa, anna iga päev kellelegi põhjus uskuda inimeste headusesse.

9. Ole oma sõnadega ettevaatlik. Sõnadel on suur jõud ja sõnad võivad väga palju haiget teha.

10. Ära ela nädalavahetuse nimel. Kui sa ei suuda ülejäänud viiest päevast rõõmu tunda, pead oma elus muudatusi tegema. Ära oota, vaid asu tegutsema. Leia rõõmu igast päevast!

11. Ära veeda elu oodates. See on oma aja raiskamine, kui vaatad pidevalt kella ja ootad, et aeg kiiremini mööduks. Pühenda oma aeg asjadele, inimestele ja tegevustele, mis sulle korda lähevad.

12. Mitte miski pole olulisem kui viis, kuidas sa inimesi kohtled. Päeva lõpuks ei hooli keegi, milline sa välja nägid või millise autoga sõitsid. Küll aga mäletavad inimesed, kuidas sa nad ennast tundma panid.

13. Armastus on teadlik otsus, mille langetad iga päev oma kaaslase kasuks, kellega koos oled. Mõnel päeval on see otsus lihtsam, mõnel päeval raskem. Suhet defineerib sinu käitumine päevadel, kui valik ei ole kerge.

14. Ära tühista pidevalt plaane. Ühel päeval sind enam ei kutsuta.

15. Ole lahke. Kui keegi ajab su vihaseks, hinga ja mõtle, mida ütled.

Allikas: ThoughtCatalog