Seega, siin on Kendall Jenneri lemmikud toidud, mis ta kõhu terve päeva täidetuna hoiavad:

1. Ta armastab pähklivõid

…ja usub, et tema ilu saladus on vee joomine. “Mul on madal veresuhkrutase, mistõttu vajan asju, mis hoiavad mind liikumises (loe: palju toitu!),” kirjutab Jenner oma äpis. “Need on asjad, mis on alati mu nimekirjas: Twix, pähklivõi, krõpsud ja guacamole kaste ning hummus ja porgandid. Näete, päris lihtne — lihtsalt toida mind ja ma olen minekuks valmis!”

2. Ta sööb palju grillitud köögivilju ja riisi (aga armastab ka pitsat)

Kui Kendall on tervislik, sööb ta ka grillitud kana riisiga, aga ta armastab ka ebatervislikke toite nagu pitsat ja frititud kana.

3. Ta joob iga päev detox teed

“Tavaliselt alustan oma päeva kruusikese Kusmi Detox teega,” teatas ta. “Tavaliselt joon ca 12 kruusitäit.”

4. Talle maitseb külmutatud jogurt

“Ma olen külmutatud jogurtist sõltuvuses,” avaldas Jenner. “Ma võiksin seda iga päev süüa, aga piirdun kahe korraga nädalas, et end hellitada.”

5. Lisaks ka avokaado munadega

Jenneri treener avaldas portaalile She Finds, et modelli hommikusöögiks on tavaliselt avokaado munadega ja suur kausitäis müsli. Seejärel näksib ta mandleid ja joob mahla.

6. Ta sööb palju pastat

Jenner on öelnud, et ta võiks süüa igaks söögikorraks fettuccine pastat hernestega, sest selleks vajalikud asjad on tal tavaliselt alati kodus olemas (küüslauk, herned, Parmesan ja pasta), aga ta armastab ka spagette Bolognese kastmega või Margherita pitsat.

7. Ta käib oma vanema õe Khloé juures patustamas

Khloé on rääkinud, et ta õde armastab burgereid ja pitsat ning on inimene, kellega ta alati patustada saab.