Sul pole mingit kasu inimese arvamusest, kes sinuga alati nõustub ja kiidab absoluutselt kõike, mida teed või otsustad. Kes ütleb alati, et jaa, muidugi mine-osta-tee-ole. Ta on suurepärane hetkedel, mil vajad väikest egosüsti, julgustust ja toetust, aga kui kaalud koera võtta või uue töö vastu võtta, ära temalt nõu küsi. Ta ütleb niikuinii, et võta korraga koer ja uus töö.

Kahepalgeline sõber

Meil kõigil on sõpru-tuttavaid, kes võivad sinuga ühel hetkel täielikult nõustuda ja teisel oma arvamust kardinalselt muuta. Ka nende enda elu on segapundar ja seltskonnad, milles nad aktiivselt liiguvad, muutuvad pidevalt. See on see inimene, kelle puhul sa ka südamepõhjas tead, et sa ei saa teda sajapotsendiliselt usaldada.

Dramaatiline sõber


Pole mõtet arutleda olulisi otsuseid kellegagi, kes armastavad draamat, sest nende nõu on alati üle võlli ja nad pakuvad välja lahendusi, mis on võimalikult keerulised ja sageli nii suhtedd kui rahakoti põhja viivad.

Pealiskaudne sõber

Ta hoolib rohkem sellest, millise mulje su otsus teistele jätab (ja eelkõige, millise mulje jätab see siis temast, kui ta sinu otsust toetab). See, mis on elus päriselt oluline temasse ei puutu ja ehkki selle inimesega võib olla tore vahel kokteiliklaasi taga klatšida või koos peol käia.

Pealesuruv sõber

Vajad kerget juhendamist ja nõu, mitte kedagi, kes ütleks sulle täpselt, mida ja kuidas sa tegema pead, viidates sealhulgas, et tema arvamus on ainuõige ja kui käitud sellele vastupidiselt, teed kindlasti vea. Kui see sõber juhtub olema pädev näiteks maksu- või õigusküsimustes, olgu ta su kindel valik, aga isiklikud valikud elus lähtugu vähemalt 50% ulatuses siiski ka su enda sisetundest.

Allikas: allwomenstalk.com