1. Korralda filmist "Üksinda kodus" inspireeritud pildistamine

Selleks ajaks, kui käes on jõulud, on ehk liiga hilja sinu fotoga kaunistatud jõulukaartide saatmiseks, aga sa võid need pildid siiski teha ja teiste rõõmuks Instagrami postitada. Poseeri näiteks trepil kelguga, millega "ähvardad" alla sõita, nagu tegi Kevin, või poseeri peegli ees, käed põskedel ja suu ehmatusest lahti, nagu kuulsas vannitoas filmitud kaadris. Vaata inspiratsiooniks filmi esimest osa.

2. Ehita piparkoogimaja

Piparkoogimaja ehitamine võtab palju aega, aga seda peaks sul olema. Muretse mõni valmis komplekt või tee kogu maja ise nullist. Ja miks mitte inspireeruda McCallisteride pere armsast kodust?

3. Pea päevikut, mõeldes lõppevale aastale

Kui jõulud on käes, hakkab aasta vaikselt otsi kokku tõmbama, mistõttu on just praegu parim aeg, et mõelda kogu aasttale tagasi.

4. Mõtle välja mõni TikToki tants, mille muusikaks on mõni popp jõululaul

Ehk on just nüüd aeg, mil sina saad TikToki staariks? Olgem ausad, kui Kevin McCallister oleks 2020. aastal päris laps, oleks tal seal sotsiaalmeedia platvormil juba miljoneid jälgijaid. Vali lauluks näiteks Justin Bieberi "Mistletoe" või Eartha Kitti "Santa Baby".

5. Proovi parimaid TikToki iluhäkke

Septembrikuu Anne & Stiilis katsetasime paljukiidetud TikToki iluuhäkke ja nüüd on viimane aeg, kui sina ka need enda peal järele proovid.

Allikas: elite daily

Jaga
Kommentaarid