"Sügistalvise kollektsiooni juures paelus mind enim selle naiselikkuse, jõulisuse ning modernsuse kontrast - ideaalne mix tänapäeva enesekindlatele naistele! Minu lemmikuteks on suured lendlevad kleidid ja range vormiga pintsak, sillerdavad litrid ja vestid, mida saab omavahel kokku stiliseerida nii igapäevaseks kandmiseks kui ka pidulikumateks hetkedeks," kirjeldab esitlust külastanud digitaalse sisu looja Kristjaana Mere.

,,Kollektsioon kombineerib sätendavat öist linna ja maalähedasi toone, mis on sügise jaoks justkui loodud. Rõivaste hulgast leiab endale midagi nii introvert kui ekstravert. Mind paelusid eriliste lõigetega riided, alustades kleitidest ja lõpetades pluusidega. Lavalaudadel näeb mind kindlasti sätendava pluusi ja seelikuga ning veidi maskuliinsete mustade lemmikpükstega, “ tõdeb kollektsiooniga tutvunud Liis Lemsalu.

"H&M Studio" on H&Mi kõige moekam valik, mille on Stockholmi ateljees loonud brändi enda disainerid. Kollektsioon valmib limiteeritud koguses ning seda esitletakse kaks korda aastas rahvusvahelise moemaailma graafikuid järgides.

Esitluse külaliste seas olid Instagramist tuttavad moemõjutajad Kristjaana Mere, Triinu Maasik, Liisa Kušnir, Stella K. Wadowsky, Mari-Liis Suvi, Marii-Heleen Penu, Agne Vaher, Alina Vassiljeva, Vlad Matsnev, ajakirja Mood vastutav toimetaja Heidi Toome, moetoimetajad Karolin Kuusik, Svetlana Agureeva, Helen Perk, moe multiinstrumentalistid Jevgeni Fokin, Tim Bluz, stiilikoonid Merit Boeijkens, Ilomai Küttim, Beatrice ja Eesti stiilseim pagar Sandra Daškova.

Selleaastane sügistalvine kollektsioon jõuab Tallinna Postimaja H&Mi kauplusesse ja e-poodi juba 5. septembril.