Aldo Järvsoo kesksuvise kollektsiooni kangastele on nopitud klassikalised põllulilled, mis on võtnud vabade tuunikate, laiade pükste ja telk-kleitide vormid. Lillemustritele lisaks on AJ ka klassikaks kujunenud volangi-kleidid toonud taas lavale, seekord õrnades suveõhtu pastellides.

Tanel Veenre Jewellery uusim ehteseeria Neffi on senistest kõige kuninglikum ja klassikalisem. Tuues tänapäeva väärika peatüki ehteloost on kullakarva mardikad ja sillerdavad kiilid laetud Egiptuse kuninganna Nofretete võlujõu ja saatusliku iluga. Seeria on eksponeeritud stuudiopoe öösinises galeriis.

Embassy of Fashion ja Tanel Veenre Jewellery uus esinduskauplus ning ateljee on südalinnas Rävala pst 7 asuv ruumikas disainikeskus, mis koondab enda alla kolme auhinnatud moedisaineri - Ketlin Bachmanni, Aldo Järvsoo ja Riina Põldroosi moeloomingu ning ühe tuntuima Eesti ehtekunstniku Tanel Veenre suurima valiku loomingut. Ateljee südames asub väike öösinine galerii, kus eksponeeritud Tanel Veenre unikaallooming. Kogu moedisain valmib stuudio-poes kohapeal.