D'DIFFERENCE esitles luksuskosmeetikat

Suure loodussõbrana teeb D'DIFFERENCE nüüd kummarduse ka Eestimaa metsadele ning toob kampaania "MINE METSA Eesti disaineritega" raames turule dušikreemi, millega toetab kodumaa looduse jätkusuutlikkust - ostes #minemetsa raames ilmunud toote, soetad 2018. aastal ühe noore puu, mille Eesti disainerid sinu eest istutavad. Kampaaniat veab eest New Vintage by Kriss ning projekti eesmärgiks on istutada vähemalt 8000 noort kuuske.

D'DIFFERENCE esitles luksuskosmeetikat

"Looduskosmeetika brändina on meil au ja meeldiv kohustus toetada loodust, metsa ja ilu," sõnab D'DIFFERENCE'i esindaja Carmen Kibur. "Meie panus #minemetsa kapselkollektsiooni on dušikreem, mis oma imehea lõhna ja pärlroosa värviga on kõige meeldivam toode puugikontrolliks ning hästi lõhnava naha saavutamiseks."

Dušikreem on vabastatud tavapärasest pakendist ning kampaania raames tuleb see märtsikuus müügile paberkotis. Uus ja värskelt mõjuv pakend on kaunistatud #minemetsa sümboolika ja siltidega, millel on olemas info nii kampaania kui ka toote kohta. Dušikreem pakub uut, teistmoodi ja väga sensuaalset kogemust, mille saladuseks on taimeekstraktidel ning õlidel põhinev retsept. Tootes sisalduvad ained on sulfaadivabad ja looduslikku päritolu, et tekitada õrn ning kreemjas vaht, mis ei kuivata nahka. Dušikreem sisaldab D'DIFFERENCE'i nahahooldustoodete põhikomponenti HYDRESIA® emulsiooni ning tagab unikaalse, looduslikest õlidest ning Aloe vera ja Rosa Centifolia kroonlehtest saadud ekstraktide kombinatsiooniga rahustava toime igale nahatüübile.