Kõik Save My Bagi kotid ja aksessuaarid on toodetud Itaalias – alates kangast kuni viimse detailini. Tooteid on väga laias värvivalikus, naturaalsetest toonidest kuni neoonvärvideni välja. „Save My Bag on rõõmus kott (ingl. keeles happy bag), mis toob kandjale rõõmu oma mängulisuse ja kergusega. See annab võimaluse mängida värvide ja aksessuaaridega just nii, nagu antud hetkel tuju on,“ kirjeldab brändi Save My Bag brändisaadik Valentina Calabrese.

Uue brändi saabumist tähistati reedel meeleoluka brunch'iga restoranis Mon Repos. Külalisteks olid tuntud Eesti naised, kes oma olemuselt on sama värvikad ja säravad kui Save My Bag kottide värvivalik: Anu Saagim, Reet Härmat, Kriss Eglite; Hanna Martinson, Hanna Loodma, Meisi Volt, Kristi Pärn Valdoja, Katrin Pihela, Kristjaana Mere, Marii-Heleen Penu.

Anu Saagim, kes on Save My Bag koti omanik juba mõned aastad, jagas oma kogemust: „Olles harjunud nahast käekotiga olin alguses küll pisut skeptiline koti materjali suhtes, ent pean tunnistama, et just materjal on see, mille pärast see kott mulle meeldib. Seda on lihtne pesta ja see on nii kerge –kaaslane nii reisil kui ka tööpäevadel, kus kotti peavad mahtuma arvuti ja kõik tööks vajalik.“

Külalistest tegi toredad portreepildid kunstnik Eike Malva.