Milli Maier’i ja NYMF’i modellideks valiti 7 inspireerivat ja kaunist naist, kes tegutsevad oma eluvaldkonnas kire ja pühendumisega. Lisaks Drukmo Gyal Dakinile oli laval Rahvusooper Estonia solist Janne Ševtšenko, “Metshaldja päeviku” autor Mari Metsallik, Tarkvaraarenduse ettevõtte Nevercode juht Triin Kask, Disainimaja perenaine Hedviga Vei, Rahvusvahelisel areenil tegutsev moefotograaf Julia Shashkina ning noor proviisor ja modell Minna-Mari Salm.

Milli Maier väärisjuukseehete bränd on Londonis tegutsev luksusehete ettevõte, mille eesmärgiks on taas luua iidsete jumaluste peaehted uues ja kantavas võtmes. Ajaloolise taustaga ja sügavatähendusliku brändi missiooniks on tuua meieni lugu ‘Inimlikust Kõrgusest’- inimesest, kes püüdleb olemaks ise enda parim versioon ning seista just oma tõekspidamiste eest.
Milli brändi saadik on Luksemburgi Printsess Tessy, kes sarnaselt Printsess Dianale paistab eriliselt silma oma heategevusliku töö poolest, olles pühendunud naisõiguslane, UNA-UK patroon ja palju muudki.

NYMF on kodumaine rõivabränd ja otse Tallinna südames tegutsev moestuudio, kus disainer Triin Kärblane loob juba 11-ndat aastat erilise ja äratuntava käekirjaga loomingut. Temperamentsete ja sügavat naisenergiat kandvate kollektsioonide kõrval sünnivad ka hingestatud pruutkleidid, mis on oma olemuselt kui Kuninganna-energiasse tõstvad väerüüd.

Etendust saatis Mick Pedaja live-muusika.