Sõnn

Sõnn astub aprillikuusse väärikal ja mõõdetud sammul, olles valmis maailma tegemistes osalema just sellisel viisil, nagu tema õigeks peab. Kuu teisel poolel suureneb ta soov anda panus maailma paremaks muutmisse – aga nii, et see ka talle midagi sisse tooks.

Suhted. Kuu algab ja jätkub igati meeldivalt. Sõnn tunneb rõõmu headest sõpradest ning just nende hulgast võib ta leida uue armuküllase suhte, mille üheks alustalaks on kvaliteetse kultuuri lembus. Kolmandal dekaadil on oht rikkuda enese või kellegi teise abielu.

Töö ja raha. Edu soosib ettevõtlikke ja loomingulisi Sõnne. Kerge on leida uusi äri- ja koostööpartnereid, ühiskondlik ja rahaline edu on praegu tihedalt seotud. Kuu lõpus on hea aeg, et oma kompleksidega tegeleda ja õppida end paremini väljendama.

Ilu ja tervis. Oskad ilu luua ja märgata, seda nii ümbritseva maailma kui ka iseenda juures. Oled valmis panustama heasse enesetundesse ja kaunisse välimusse ning loomulikult ei lase tulemused end kaua oodata.

♥ 3, 12, 20 ⇧ 7, 19, 29 ⇩ 1, 8–9, 23

Kaksikud

Aprillikuu heitlikke ilmasid kasutatakse metafoorina – Kaksikute igapäevaelu kirjeldab see aga eriti hästi! Päike ja külm vahelduvad, tuul võib olla nii hellitav kui ka põletavalt jäine. Konfliktid on kerged tekkima, aga mitte alati sama kerged leebuma...

Suhted. Kui tunned kiusatust astuda mõnesse suhtesse vaid seepärast, et partner on meeldivalt rikas, siis võiksid enne järele mõelda. Raha on kergem ise teenida kui partnerilt küsida. Suhtlus sõpradega on komplitseeritud.

Töö ja raha. Tööd on palju ja sellealane suhtlus täidab kõik sidekanalid. Kui soovid kuu algul senisest rohkem teenida, leiad kerge vaevaga tulusat lisatööd. Kuu teisel poolel veetlevad sind teaduslikud lahendused, ametiühingud ja tehnilised uuendused.

Ilu ja tervis. Füüsiline tervis on tihedalt seotud vaimsega. Kui sinu tegevus tekitab keerulisi kokkupõrkeid ja tuliseid riide, tunned end ka füüsiliselt halvasti. Võimalik, et aja mahavõtt ja mõned voodis veedetud päevad teevad sinuga imesid, igatahes tasub proovida.

♥ 8, 19, 24 ⇧ 5, 14, 21 ⇩ 6, 11, 29

Vähk

Vähi silmaring on aprillikuus avar, otsekui vaataks ta maailma läbi lainurkkaamera. Sinna mahub terve maailm – nii see suur kui ka mitmed selle sees, mis võivad olla veel suuremad kui see välimine ongi. Avarused kütkestavad Vähki ka reisimise mõttes.

Suhted. Just reisil võib üksildane Vähk tutvuda inimesega, kes peatselt märgilise tähenduse saab. Teine võimalus on kohtuda oma kodumaal kellegagi, kes parajasti reisil viibib. Südames hakkavad peatselt helisema pulmakellad.

Töö ja raha. On unistuste ja nende teostamise aeg! Vähi haare on globaalne, ent tal jagub tähelepanu ka kohalike olude jaoks. Kuu viimasel dekaadil hakkab Vähk oma eesmärke konkreetselt sõnastama, see tegevus võib tuua ka häid koostööpartnereid.

Ilu ja tervis. Vähk on nüüd aina võluvam! Kes väga lähedalt vaatab, saab ehk aru, et suur osa sellest sarmist on küllalt eesmärgi­pärane... Kuid see ei vähenda Vähi seltskonna meeldivust.

♥ 3, 18, 24  7, 20, 29 ⇩ 4, 15, 22