Jäär


Jääral tekib nüüd palju uusi ja häid ideid. Kõige sagedamini mõeldakse sel kuul rahast ja omandist – nende juurdevool on märgatav, kuid samas suurenevad kohe ka kulud.

Suhted. Veedad meeleldi aega koos heade sõpradega, kellega jagad samu väärtusi. Üllataval kombel võid end leida ühesse sõpra ka ülepeakaela armunud olevat... Siit võib kujuneda kuum suhe või ka salasuhe. Lisaks naudid arvukaid kultuuriüritusi, kuhu sel kuul satud.

Töö ja raha. Kõik praktiline ja majanduslik on praegu äärmiselt oluline – enamik tegevusest toimub selle nimel. Läbimõeldud sammudega saad praegu oma rahalist ja olmelist olukorda tugevasti parandada. Oluline on siiski ausaks jääda!

Ilu ja tervis. Tunned suurt rõõmu ilust ja elegantsist, hellitades end meeleldi nii luksuslike hoolitsuste kui ka kvaliteetsete kaubamärkidega. Ettevaatlik tuleb olla metallesemete ja suurte masinatega, nendega kokku puutudes on kerge end vigastada.

♥ 6, 22, 29 ⇧ 1, 19, 24 ⇩ 3, 14, 20

Sõnn


Sõnnile on üks selle kuu märksõnu staatus, sh majanduslik ja ühiskondlik tõus. Mõeldes valimisjärgsele ajale võib Sõnne kohata eelkõige võitjate leeris, kus nende praktilistest mõttekäikudest kindlasti ka kasu on.

Suhted. Sõnn vaeb oma eraelu praegu küllalt kainelt, kohati isegi kaubanduslikult, eelistades partnerina tõenäoliselt seda, kel rohkem majanduslikke võimalusi. Õhtu veetmise seisukohalt – miks mitte! Pikemate plaanide ja abielu korral võiks tunnetest lähtumine siiski rohkem õnne tuua.

Töö ja raha. Seltskondlik elu on praegu tihedalt seotud edukate inimestega – aitad ka ise sellele tendentsile omajagu kaasa, valides väga kriitiliselt, kuhu seltskonda sa lähed ja kuhu mitte.

Ilu ja tervis. Sinu elegantsi võiks praegu kadestada isegi kuninglikud stiilimeistrid. Kuid ettevaatust – mõnikord on oht sellega korralikult üle pingutada. Kui suudad, võiksid tähelepanu pöörata ka oma hingele, tegelikult vajad sisemist rahu enamgi kui välist hiilgust.

♥ 2, 13, 24 ⇧ 5, 11, 30 ⇩ 3, 9, 18