Jäära suvi on sarnane tema üldise maailmavaate ja ellusuhtumisega. Ta teab, et tuleb olla aktiivne ja hoogsalt tegutseda. Nii astubki ta kindlal sammul suvve, valmis võtma sellest kõike head, mida vähegi pakutakse. Loomulikult saab ta koos päikesevalgusega ka hulga varje, kuid tõeline Jäär ei lase end tagasilöökidest heidutada, vaid sammub neilegi püstipäi vastu. Sel suvel tekib Jääral pöörane kogus ideid, mille teostamiseks paraku napib aega ja ka planeerimisoskust. Kui tema lähedal püsib mõni rahulikum natuur, võivad nad koos väga palju saavutada.

Suhted. Sinu suhetes valitseb helge ja rõõmus meeleolu. Hingesugulane su kõrval on valmis nii sinu nimel draakonitega võitlusse astuma kui ka armastama sind olukorras, kus sa ise draakoniks võid osutuda. Seda teist tuleb suvel paar korda ette...

Juulis naudid seltskondlikku lävimist, põnevaid pidusid ja ajaveetmist vabas õhus, samuti on sul siis väga head suhted lastega. Tõsi küll, just laste seltskond ja päevased üritused on sulle parimad, sest suve südames süveneb ka oht sattuda kahtlastesse seltskondadesse või koguni seksuaalselt keerulistesse olukordadesse. Hoia end!

Puhkus ja raha. Sellist puhkust, kus sa end täiesti lõdvaks laseksid ja mitte midagi ei teeks, ei ole sel suvel eriti oodata. Õnneks ei tunne sa sellest ka puudust, sest naudid tegutsemist. Suve hakul oled valmis innukalt remonti tegema või mõtled koguni uue elamise soetamisest... Investeerid palju aega ja energiat sellesse, et muuta oma kodu võimalikult meeldivaks.Juulist alates veedad meeleldi aega suuremates seltskondades, külastad pidusid ning naudid säramist, et siis augusti teisel poolel taas elegantselt töömaailma astuda. Tahad kõigile näidata, kui tõhus ja edukas sa tegelikult olla võid.

Ilu ja tervis. Püüa juba juuni alguses paika panna teatud suvereeglid. Kui tahes meeleldi sa ka ei töötaks, peab ööpäevas olema pisut niisama-aega, mil mõte uitab, hing ümiseb lauluviisi ja keha lihtsalt lõdvestub.

Juuli ja august võivad kaasa tuua keerulisemaid olukordi – seda eriti naiseks olemise ja tervise teemadel. Ole ettevaatlik verega – kõik haavad peavad olema eriti hoolikalt puhastatud ja hoitud!