Kaalud on hea näide, et ilu ja mõistus võivad korraga olla vägagi esindatud. Lisame ajatut elegantsi ja modernsust ning saame võluva ja võimeka naise, kes oskab olukordi juhtida sellise enesest­mõistetavusega, nagu kannab kogenud maalikunstnik lõuendile kauneid värve. Head mõtted vormuvad praegu hõlpsasti Kaalude mugavamaks eluks ja iluks nende ümber.

Suhted. Juba kuu algul võid tunda, et vajad suuremat enesemääramisõigust. Oled väsinud vastu tahtmist kena olemast ja kogu aeg teiste tunnetega arvestamast. Nüüd tahad olla aus ja keskenduda endale. Selleks on sul igati õigus – otsusta vaid ära, mida tahad.

Töö ja raha. Keskendud meeleldi finantsteemadele ja avastad rohkesti seni kasutamata võimalusi. Paljud Kaalud uurivad praegu säästmise ja investeerimise teemasid ning osalevad neis ka praktiliselt. See omakorda tingib vajaduse otsida lisasissetulekuid.

Ilu ja tervis. Kuna veedad palju aega kirglikult töötades ja ka lõbutsedes, tunned soovi võimalikult kaunis välja näha. Looduslikud eeldused selleks on head, jääb vaid veidi tuunimise rõõmu ja stiliseerimist – tulemus saab selline, et sobiksid ka kroonitud peade seltskonda.

♥ 8, 15, 30 ⇧ 5, 13, 22 ⇩ 9, 11, 24

Jäär

Kuu on tulvil kohtumisi ja ettevõtmisi. Alailma on midagi kokku lepitud ja juhtumas. Vahel õnnestumas, kuid vahel ka luhtumas... Jäär reageerib mõlemale stsenaariumile tulisusega, millest piisaks paari seiklusfilmi loomiseks.

Suhted. Algab väga mõnus suhtekuu, kus paljud Jäärad mõistavad hästi, milline õnn on armastada ja olla armastatud. Pulmakellad helisevad, kihlutakse ja sõlmitakse teineteist toetavaid kokkuleppeid.

Töö ja raha. Energiat on palju ja peaaegu kõik, mis ette võetakse, õnnestub. Kasulik on tegutseda koos teiste inimestega, sest erinevad võimed ja oskused anna­vad sünergias paremaid tulemusi. Ka materiaal­selt on tegu hea kuuga, kus pingutused saavad vääriliselt tasutud.

Ilu ja tervis. Sõltuvalt oma tegutsemisalast ja ambitsioonidest võid praegu välja näha kas rõhutatult daamilik või siis suisa vastupidi. Igatahes on välimus üks vahend, mille abil rohkem saavutada püüad. Oluline on kaitsta oma emotsioone!

♥ 3, 14, 29 ⇧ 6, 17, 23 ⇩ 2, 15, 31

Sõnn

Rutiini armastavad Sõnnid on päris rahul, sest tööl kulgeb kõik turvaliselt ja mööda sissetallatud radu. Kes aga nii suur rutiini­sõber pole, tahab nüüd ette võtta mõne muudatuse. Ent tundub, et aeg pole selleks päris küps...

Suhted. Algab väga romantiline kuu, millega eraelulises plaanis väga rahule jääd. Olgu abielus või lihtsalt armusuhtes, koos lähedase inimesega veedetud tunnid hõõguvad teineteisemõistmisest, hellusest ja kirest. Hea aeg abielluda või kihluda!

Töö ja raha. Kui raha tundub nappivat, tahaks saada rohkem väljakutseid, samuti rohkem teenida. Väljakutsed tunduvad aga millessegi sumbuvat. Teisel dekaadil võtab palju energiat konflikt kolleegidega, mille taustaks võib olla sinu enda vale käitumine.

Ilu ja tervis. Kuu viimasel dekaadil vajad kõiki võimalusi enese eest hoolitsemiseks. Püüa aega maha võtta ja mitte liigselt kiirustada – traumade ja haigestumise oht! Toeta immuunsüsteemi ja luba enesele ka rahulikke hetki.

♥ 7, 19, 29 ⇧ 2, 19, 24 ⇩ 10, 17, 26