Jäärade jaoks algab paljude võimaluste aasta. Kõige suuremaid muutusi võib ette tulla karjääririndel. Kui unistuste hulka on kuulunud uus kodu, tasub selle peale mõelda juba alates veebruarist-märtsist – tõenäoliselt jõutakse tehingu ja kolimiseni suve esimesel poolel.

2019. aasta toob Jäära ellu mitmeid uusi inimesi ja nii mõnigi neist jääb kauaseks sõbraks. Tasub teada, et sel aastal tehtud muudatused on üldse pika mõjuga. Üheksa korda mõõda, üks kord lõika!

Suhted. Kui oled eraeluga praegu rahul, saadab see tunne sind tõenäoliselt aasta läbi. Kui aga oled üksildane, tuleb mitmeid võimalusi kohtuda sobiva inimesega. Oluline on vaid mõista, kes on astunud su teele, et saada armsamaks, kes sobib sõbraks ning kelle ülesandeks on sulle vaid mõni hea nõuanne anda.

Kui oled suhtes, tajud oma kaaslast peaaegu intuitiivse selgusega. Lisaks tema tugevustele näed ka kõiki tema nõrkusi... Ometi leiad eneses sinu puhul pisut ootamatugi rahu, et nendega leppida. Küllap mõistad, et ideaali pole olemas, küll aga vastastikune sobivus.

Üks selle aasta suhtemärksõna on seksuaalsus. Kasuta ja naudi oma keha nii palju, kui see on võimalik – seks hoiab suhteid, tõstab tuju ja üllatuslikul moel aitab mõista ka kaaslase hinge. Parimad suhtekuud on august ja september.

Töö ja raha. Kui kuulud nende Jäärade hulka, kelle arvates saaks kõik minna praegusest veelgi paremini, oled algava aastaga töises plaanis ilmselt väga rahul. Eriti tore, kui sinu peas on juba küpsenud visioon, sest 2019. aasta on Jääradel suurepärane plaanide teostamise aeg. Lisaks sinu enese tublidusele toetab sind ka taevakaar – struktureerimist soosiv Saturn viibib sel aastal sinu kümnendas majas, mida astroloogias seostatakse just karjääri arenguga.

Juba jaanuari algul tasub hoolikalt läbi mõelda, mida sel aastal saavutada soovitakse. Mida täpsem eesmärk, seda parem. Näiteks kui unistad uuest majast, siis mõtle konkreetselt, milline see maja olla võiks.

Sissetulekud on stabiilsed, ehkki väiksemad, kui sulle meeldiks. Investeerida tasub siiski, kuid väga ettevaatlik tuleb rahateemadel olla veebruaris ja aprillis.

Ilu ja tervis. Jäära iseloomustab sel aastal suur terviseteadlikkus. Loed ja uurid ning pead meeleldi arstiga nõu. See on hea strateegia, sest kui tervisega mõni probleem peaks tekkima, saad kiiresti ja kindlalt abi.

Juuliks ja augustiks võiks proovida tempot maha võtta ning palju puhata, et vaimu ja keha uue energiaga laadida. Kui see jääb tegemata, on oht, et tervis annab nõrgema koha pealt järele.