Mikhail, millist tulemust võib mesoniitide protseduurilt oodata?

Peamised näidustused mesoniitide paigaldamiseks, millest paljud on juba kuulnud, on allavajunud kulmud, rippuvad põsed, nasolabiaalsed voldid, näoovaali deformatsioon, silmade- ja suuümbruse kortsud, nahavoldid lõual, kaelal ja rinnal, lõtvunud rinnad, lõtvunud nahk kõhul, tuharatel ja kätel.

Inimesed on vähem teadlikud aga sellest, et mesoniitidega saab tõsta ninaotsa ja ka kulme silmade lõike suurendamiseks. Mesoniidid toimivad suurepäraselt lõual – võib tugevdada näoraami, parandada naha kvaliteeti ja lõuga pinguldada. Ning üleüldse tõsta ja rõhutada näokontuuri.

Muide, kõige populaarsem mesoniitide protseduur meeste seas on näo alumise kolmandiku tugevdamine. Tänapäeval kannavad nii noored kui ka vanemad mehed enda välimuse eest tõsiselt hoolt ning tahavad lisada näole karmimaid jooni – rõhutada näokuju, et lõug näeks välja nagu Ameerika märulifilmide kangelastel.

Kas vastab tõele, et mesoniitide abil on võimalik parandada ka kehanaha kvaliteeti?

Jah, mesoniidid aitavad suurepäraselt tugevdada nahka tuharatel ja neid tõsta. Lisaks tõsta ja suurendada rinda. Siluda venitusarme. Pinguldada kõhtu, mis on eriti vajalik naistele pärast sünnitust. Tugevdada seljanahka. Pinguldada nahka puusadel, kätel, põlvedel.

Kohene toime ja bioarmeerimine

Mis tüüpi mesoniite on olemas ja kuidas need täpsemalt toimivad?

Kõik Lux-Medicus ilukliinikutes paigaldatavad mesoniidid on teraapilised, biolagunevad ja tagavad tulemuse kuni kaheks aastaks. Pinguldavad kuldkattega niidid annavad pikemaajalise tulemuse kuni viieks aastaks ning parandavad veelgi rohkem nahakvaliteeti, kuna kuld annab nahale ilusa ja terve jume.

Kuidas protseduur toimub?

Üritame pakkuda kliinikus peaaegu valutut protseduuri. Niidid paigaldatakse kohaliku tuimestusega: kui sisse viiakse õhukesed mesoniidid, siis kasutatakse anesteseerivat kreemi, pinguldavate niitide puhul aga süste.

Selliseid mesoniite peab sisestama mitte nõela, vaid ainult kanüüli abil – sel moel ei vigastata protsessi käigus veresooni, ei teki verevalumeid ja torge jääb märkamatuks.

Bioarmeerimise protseduuri korral viiakse niidid naha alla spetsiaalse nõelaga. Seejärel nõel eemaldatakse ning seda pinguldatakse niipalju, kuivõrd on vaja tõsta näokontuuri. Tänu sisselõigetele niit fikseerub kudedes ning tõmbab need kokku, tagades pinguldava efekti.

Kas pärast protseduuri on ka ebameeldivaid tundmusi? Kauaks need püsima jäävad?

Protseduuri talutakse väga hästi – patsient tunneb vaid väikest ebamugavust nõela sisestamise hetkel.

Protseduurile ei järgne rehabilitatsiooniperioodi, mis on selle protseduuri suur pluss, kuid võimalik, et paari päeva jooksul esineb kerge valutunne niitide sisestamise piirkonnas.

Kas pärast protseduuri on vajalik mõni spetsiaalne hooldus?

Pinguldavate niitide paigaldamise korral on soovituslik kasutada öömaske ja sidet, mis fikseeriks nahka, et tagada suurim võimalik mõju.

Millal võib kodust välja minna, näiteks tööle?

Protseduur on valutu ega oma traumaatilisi tagajärgi. Nõelte sisenemiskohad paranevad kiiresti ja jäljetult. Patsient naaseb tavalisse elurütmi kohe pärast protseduuri.

Protseduurile järgneva kahe nädala jooksul ei tohi käia solaariumis, saunas ega viibida pikka aega otsese päikesevalguse käes. Samuti pole soovituslik teha trenni ja käia füsioteraapias.

3D-mesoniitide paigaldamine on kahtlemata nõutuim protseduur meie kliinikus. Viimase aasta jooksul oleme paigaldanud üle 20 000 mesoniidi, mis näitab, et oleme selles kitsas tegevusvaldkonnas kogenud.

Mesoniitide paigaldus on just see protseduur, mis nõuab suuremat tähelepanu. Seetõttu pakume enda patsientidele enne protseduuri tasuta konsultatsiooni. See on suurepärane võimalus spetsialistile lisaküsimuste esitamiseks ning sobilike niitide ja nende koguse valimiseks.

Lisateavet leiate kliiniku veebisaidilt www.lux-medicus.ee

Lux-Medicus ilukliinikute võrgu aadressid Eestis:
Õie 2B, Tallinn, +372 677 6771
Pikk 9, Tallinn, +372 670 0888, +372 5568 4987
Linnamäe tee 3, Tallinn, +372 679 7797


Jaga
Kommentaarid