Kas teadsid, et suvel piisab näonaha niisutamiseks teinekord vaid ühest korralikust losjoonist? Ajal, mil väljas valitsevad suviselt mõnusad soojakraadid ning näo rasunäärmed meie kliimas kordki korralikult oma tööd teha saavad, ei ole vaja nahka liigse niisutamisega koormata. Sellisteks puhkudeks on kosmeetikatootjad töötanud välja losjoonid, mis (näo)nahale vajaliku niisutushoolitsuse tagavad. Üks taoline losjoon on olemas L’Occitane Aqua Réotieri sarjas, mille allikavee ja hüaloroonhapetega rikastatud näovesi on värskendava toimega ning valmistab näonaha külmemal ajal suurepäraselt ka kreemi kasutamiseks ette.

L’Occitane'i niisutav näolosjoon Aqua Réotier (150 ml) – 21,99 €

L’Occitane'i niisutav näolosjoon Aqua Réotier (150 ml) – 21,99 €

KIIRE VÄRSKENDUS PINGELISSE PÄEVA

Õues paistab päike ja kraadiklaas näitab juba ammu üle õnnelikuks tegeva kahekümne piiri? Päev pole aga kaugeltki läbi ja nahk triiksärgi all aina leemendab? Seesugustel pingelistel päevadel pista portfelli või auto küljesahtlisse värskendav kehasprei, mis sobib igapäevaseks kasutamiseks ning muudab olemise hetkega kergemaks. Kehasprei ei ole parfüüm või deodorant, vaid see neutraliseerib ebavajaliku odööri ja lisab lõhnaprismasse selle vajaliku värskuse noodi. Spreid võib pihustada nii nahale kui ka riietele ja seejärel saab juba järgmisi tippe vallutama asuda.

Woody’se kehaspreid (150 ml) – 14,70 €

Woody’se kehaspreid (150 ml) – 14,70 €

KES ÕRNALT RASEERIB, SEE SISSE EI LÕIKA

Kuidas oleks võimalik habeme raseerimine mugavaks ja isegi nauditavaks muuta? Lihtne – unusta seebivesi ja vana kooli raseerimisvaht ning tee oma vannitoas ruumi uuele superstaarile raseerimiskreemide punaselt vaibalt. Nimelt figureerivad selles vallas juba mõnda aega näonahka niisutavad raseerimiskreemid, mis muudavad karvaeemalduse lihtsamaks ja nahale sõbralikumaks. American Crew niisutav raseerimiskreem sisaldab nii E-vitamiini, mis kaitseb ja niisutab nahka, kui ka mandliõli, mis žiletitera näonahal pehmemalt tantsisklema paneb.

American Crew niisutav raseerimiskreem (150 ml) – 14,90 €

American Crew niisutav raseerimiskreem (150 ml) – 14,90 €

LAISK? EI! HOOPIS MUGAV!

Siin see on! Ideaalne toode mugavust armastavale mehele, kellele piisab näo, juuste ja keha pesemiseks ainult ühest tootest. Küll ei ole suudetud eesti keeles sellele universaalsele abimehele veel paremat nimetust kui „puhastusvahend” välja mõelda, kuid tõepoolest, siin ta on. Vedel puhastustoode, millest moodustub kreemjas vaht ning mis eemaldab nahalt ja juustest mustuse ning sügavpuhastab õrnalt poorid. Lõuna-Koreast pärit puhastusvahendis sisalduv taimse tooraine segu on loodud viisil, et see suudab samal ajal nii mustust lahustada kui ka naha eest hoolitseda.

Whramisa kääritamismeetodil loodud puhastusvahend (300 ml) – 36,99 €

Whramisa kääritamismeetodil loodud puhastusvahend (300 ml) – 36,99 €

PÄIKESEKAITSE ON COOL

Olgem ausad – keegi meist ei mõju tegelikult ülemäära atraktiivselt punaseks põlenuna. See on muidugi ainult üks põhjustest, miks end päikesekiirguse eest kaitsta. Nüüd on seda aga võimalus teha eriti mugavalt! Nimelt on tekkinud poeriiulitel rasvaste kreemide ja õlide kõrvale päikesekaitsegeelid, mille pealekandmine on kerge ning mis ei jäta nahka rasvaseks. Üks alternatiiv rasvasematele päikesekaitsevahenditele on päevitusspreid, mis imenduvad kohe ja jätavad naha pehmeks, tagades ohutu päevituse. Mis kõlab niisiis lahedamalt kui visata lõunapausil pargipingil särk seljast ja püüda päikesekiiri riideid määrimata?

Collistar Moisturizing Tanning Spray SPF 20 (20 ml) – 31,20 €

Collistar Moisturizing Tanning Spray SPF 20 (20 ml) – 31,20 €