Kõige seksikam soeng? Lahtised vabalt langevad juuksed! Kui sul on soov teha kinnine soeng, siis tõmba sellest mõned salgud näo kõrval välja. Mida enam su juuksed meenutavad soengut, millega voodist tõustakse, seda ühesemalt mõjuvad su vihjed. Võrgutamise kuninganna Brigitte Bardot’ “firmasoeng” olid sasitud poollahtised kiharad.

Brigitte Bardot

2. Palju nahka

Kanna katmata nahapindadele kas õli või õrna kumaga meigitoodet. Oluline on valida toode, mille sätendavad osad ei paista silma (kui sa just sisimas diskostaar pole), vaid tõmmata tähelepanu niisutatud nahale.

3. Sära silmadele

Sillerdav lauvärv täpselt liikuva lau keskel ja silma sisenurkades paneb pilgu särama ja toob silmad esile. Neutraalne šampanjatoon sobib paljudele.

4. Helendus õiges kohas

Strateegilise koha helendus võib imet teha. Tupsuta heledamat tooni või läiget ülahuule kohale selle kontuuri rõhutamiseks. Kuma huulte keskel muudab need visuaalselt lopsakamaks.

5. Loomulik nahk

Küünlavalgus ei pruugi su naha mainet päästa. Vali nahka ühtlustav toode või väga kerge jumestus­kreem ja kasuta vajalikes kohtades lisaks peitekreemi. See garanteerib ka lähedalt vaadates loomuliku tulemuse. Parem “elus” nahk kui muumiasarnane perfektsus.

6. Küüned tööle

Enesestmõistetavalt mõjuvad pikad ja teravad, erksa­värvilised või ehitud küüned ohtlikult. Loomulikus toonis Prantsuse maniküüriga või nahatooni küüned on nooruslikud ega anna märku sellest, et pingutad kõigest väest. Siiski on tunda, et hoolitsed enda eest, ja see mõjub seksikalt.

7. Võluvad ripsmed

Kas tahad teada saladust, kuidas saada tihedam ripsmepahmakas kohe, ilma kunstripsmeid kasutamata? Tõmba ülalau limaskestale musta pliiatsiga joon. Ja muidugi – kasuta supervõimetega ripsmetušši, kas või mitme kihina.

8. Loomulikud huuled

Kohtingule minnes on suur kiusatus huultel punast värvi kanda. Kuid mõtle praktiliselt: tead väga hästi, mis juhtub, kui punased huuled millegagi kokku puutuvad. Vali loomulikus toonis õrna läikega poolläbipaistev huulevärv.

9. Seksikas lõhn

Kasuta parfüümi, kuid tee seda mõõdukalt. Liiga palju aroomi võib mõjuda eemale­tõukavalt. Paarikümne sentimeetri kauguselt kaelale piserdatud parfüüm aga seguneb su enda naha lõhnaga ja mõjub kutsuvalt.

Artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2016. aasta veebruarinumbris.