Minu ilu- ja hooldustooted

Hommikuti ning õhtuti puhastan näonahka ning kasutan niisutavat kreemi. See on minu absoluutne miinimum. Aeg-ajalt inspireerun mõnest mõnusast tootest, praegu näiteks Pixi Glow’ näotoonikust ning The Ordinary 1% Retinol seerumist ning kasutan neid tundmaks, et hoolitsen enda eest rohkem kui tavaliselt.

Hea näopuhastusvahend – praegu on lemmikuks The Ordinary Squalane Cleanser. Puhas nahk on minu jaoks ülioluline!

Niisutav kreem – hommikul, lõunal, õhtul! ilma selleta ei kujuta enda elu kohe üldse ette. Praegu katsetan Berrichi päevakreemi ja olen väga rahul.

Huulepalsam – võitluses kuiva naha ning külma ilmaga on see toode minu jaoks asendamatu. Minu lemmik on juba aastaid NUXE’i Reve de Miel huulekreem.

Julgustan vaatama välisest ilust kaugemale

Suurema pühendumisega võiks hoolitseda pigem enda sisemise maailma eest. Sinna kogutud rikkus kajab alati ka väljapoole ning hoiab värske ning kaunina. Kui väline hääbubki, siis sisemine saab lõputult uueneda! Ülioluline on ka huumorimeel ning uudishimu elu vastu!

Loomulikult on tore ennast võimaluse korral mõnusate iluprotseduuride ja kreemidega hellitada, kuid laias laastus on see kirss tordil. Üks olulisimaid hea enesetunde atribuute on ka uni! Olles ise ligi 6 aastat suures unevõlas olnud, saan aru, mis tähtsus on kvaliteetsel unel ning mis tagajärgi unepuudus kogu kehas tekitab. Kui vähegi saab, siis uni, uni, uni!

Jaga
Kommentaarid