NIISUTAV NÄOSPREI 28.95 Björk & Berries Deep Forest Face Mist

Olen suur näospreide austaja, seega on latt neid valides kõrgel. Björk & Berries ronis sellest aga muretult üle: mõnusa ja värske lõhnaga näosprei niisutab ning “äratab” näo. Sobib kasutamiseks ka meigi peal, kuna ei aja jumestust laiali. Imehea värske ja puhta aroomi annavad spreile kaselehe- ja vitamiinivesi. Valge pudelike on ka käekotis kaasas kandmiseks ideaalses suuruses. Lisaks meeldib mulle toote koostisainete nimekiri, kust leiab peamiselt looduslikku päritolu ja orgaanilised ained.

MEIGIPALETT 16.45 Maybelline Total Temptation
MEIGIPALETT 16.45 Maybelline Total Temptation

Paletil on kaks poolt: soojad virsikukarva lauvärvid ja roosakamad toonid lavendlililla särapuudriga (mille toon ajab mind segadusse, sest ise ma seda põsesarnadele ei kannaks, aga igaühele oma). Pigmendilt on enamik toone pigem tagasihoidlikud, sobides naisele, kes alles tutvub lauvärvimaailmaga või eelistabki pehmet ja loomulikumat silmameiki. Minu lemmikuks said soojemad varjundid – kuldne särapuuder sobib suvejumet lausa suurepäraselt täiustama.

DEODORANT 16.99 Löwengrip Healthy Glow
DEODORANT 16.99 Löwengrip Healthy Glow

Imeilusas pakendis deodorandi mahe lõhn ei konkureeri mu parfüümiga ega kuuluta maailmale, et kasutan deodoranti. Kaenlaalused jäävad kuivad, kuid samas niisutatud ja värske olemine kestab kaua. Kui vajad rohket kaitset higistamise ja sellega kaasneva ebameeldiva lõhna vastu, võib see deodorant veidi nõrgaks jääda. Õrnatoimelist ja ka tundlikule nahale sobiva koostisega toodet soovitaksin pigem naisele, kes ülemäära ei higista või päeva jooksul palju rassida-treenida ei plaani. Aga kaks pöialt püsti – tänu sellele deodorandile elasin ka kõige kuumemad suvepäevad üle, ilma et kaenlaalused mulle piinlikkust valmistanud oleks.

KULMUPLIIATS 25.20 Lancôme Brow Define Pencil
KULMUPLIIATS 25.20 Lancôme Brow Define Pencil

Selle kulmupliiatsi juures meeldis mulle mitu asja: pliiats on keritav (ei mingit teritamist!), peenike ots võimaldab loomulikke kulmukarvu joonistada ja veatult kulmukaart defineerida ning pliiatsi otsas on ka mugav hari, millega enne kulmud läbi kammida ja hiljem tulemus ühtlustada. Hind on küll päris krõbe, aga luksuslikuma dekoratiivkosmeetika austajad ei pea tootes kindlasti pettuma.

.
JUMESTUSKREEM 24.99 Lumene Natural Glow SPF 20

Haruldane leid jumestus­kreemide maailmas, kuna toode suudab olla ühel ajal kerge ja kattev. See kreem varjab-silub kõik pisemad iluvead (kangekaelsemad punnid ja silmaalused vajavad siiski ka midagi lisaks) ja jääb nahal väga loomulik. Kuna see annab veidi kuma (imeilusat, kui tohib lisada), millele viitab ka sõna glow toote nimes, soovitaksin seda pigem kuiva ja normaalse nahaga inimesele. Pikemaks püsivuseks soovitan kinnitada puudriga, kiireks fikseerimiseks tasuks puudritoosike ka käekotti pista. Lisapunktid SPF 20 eest!