Ma kasutan alati kahte värvitooni, et luua nendes täiuslik värv. Näiteks kui saabud puhkuselt, siis on su nahk teist tooni, kui pärast kolme nädalat, kui päevitus kadunud on.

Pööra tähelepanu ka oma kehale

Minu parim nipp on jalgadele pikema mulje lisamine. Kasutan jalgade külgedel tumedamat tooni ning keskel pehmet spreid, et luua ilusat kolmedimensioonilist kvaliteeti. Jäta oma põlved värvimata. Põlvede ja küünarnukkide toonimine ei ole alatu vajalik.

Et punakast toonist põlvedel vabandeda, kasuta väikest sprei kogust, aga mitte lakki. Põlvi ei ole vaja katta, sest nii säilib jalgadel liikuvuse ilme ja ehedus.

Ära unusta päikesekaitset

SPF ei ole vajalik ainult selle pärast, et kaitsta päikese eest ja hoida nahka noorena, aga ma ei taha, et mu klientide nahk põletada saaks. Selle jaoks ei ole sobivat jumestuskreemi. Kui lähed päikese kätte, on nahk rohkem ärritunud. Siis tuleb abiks kõik, milles on aaloed ning mis pehmendab ja rahustab nahka. Kõik keemia ja isegi C-vitamiini seeriumid võid jätta koju, sest need muudavad päikese suhtes tundlikumaks.

Võta puhkusele kaasa tumedam põsepuna

Vali tumedamad ja kuldsemad põsepunad, mida saad segada oma kreemi või ihupiimaga. Pane seda julgelt igale poole – see on väga seksikas ning armastan, kuidas ta naha särama paneb. See paneb su naha valgust peegeldama ning SPF on ka kaunis highlighter põsesarnadel.

Ära unusta oma meigikotti värskendada

Unusta oma huuleläiked ja värvikad lauvärvid koju. Kasuta lainerit, millega saad endale ilusa kassisilma teha ning ohtralt ripsmetušši, mis annavad sulle rokkstaari ripsmed. Kasuta veekindlat ripsmetušši ja ära unusta ka kulme. Isegi, kui lähed randa või jõusaali, tahad sa kauneid kulme. Kasuta selleks pliiatsit ja puudrit, sest see jääb pidama. Rannas kanna ka kreemist põsepuna. Lisaks highlighter'itele, kreemisele põsepunale, kassisilmale, ripsmetuššile ja kauapüsivale huulepulgale ei vaja sa midagi muud.

Tee oma Instagrami pildid pärastlõunal ja kasuta alati välku

Ära tee pilte päevasel ajal. Kui soovid saada spetsiaalset pilti Instagrami jaoks, siis võta see õhtusel ajal. Välk paneb jumestuse elama ja särama. Kui saad valida, siis kasuta alati välku – see toob välja näole kantud highlighter'i ning muudab välimuse nooremaks, värskeks ning kõhnemaks. Päikese käes tehtud kaadrid ei ole sulle komplimendiks ning muudab välimuse vanemaks. Ma alati palvetan oma tüdrukute eest, et neist tehakse pilte õhtusel ajal. Ükskõik kui ilus, noor ja kõhna naine ka ei oleks, ei tee päike neid kauniks.

Kasuta highlighter'it strateegiliselt

Soovin, et mu tüdrukud Met gala õhtul säraksid, aga see peab olema strateegiline. See tähendab, et sa võid olla nii särav, kui tahad, aga ainult näo külgedelt. Mitte kunagi ei tohiks sära olla silmade vahel. Sul ei tohiks olla midagi säravat põskede eesotsas, lõual ja nina otsas. See on halb idee. See annab naisele pornostaari välimuse. Ära kanna sära ka otsaesisele. Ole napp säraga näo keskosas, aga võid seda kasutada igal pool mujal. Kui teen Beyonce'i esinemiste jaoks meiki, siis ta on särav igalt poolt, aga kohe, kui ta pöördub otse kaamera poole, siis jääb sädelust vähemaks.

Kasuta Pinteresti

Kui ma koos Joan Smallsiga töötan, siis ta saadab mulle oma kleidist illustratsioone ja pilte. See aitab mind meeleollu viia. Me tahame, et meil oleks lõbus. Minu karjääri teevad meeldejäävaks Met balli momendid. Kasuta inspiratsiooniks Pinteresti, et luua meeldejääv ilu-look.

Õpi oma vigadest

Ka mina olen suuri vigu teinud. Kui tegin Beyonce'le graafilise silma ning kõik tegid seda maha. Minu akna taga oleks justkui vihased külaelanikud olnud, et mind põlema süüdata. Sa ei saa võtta tõsiselt ei komplimente ega kiitust. Hea valguse käes nägi meik piltidel parem välja.


Kui ma järgmisel päeval Beyonce'd nägin, siis kartsin hirmsasti, aga ta ütles, et talle see jumestus meeldis ja ta poleks muidu sellega kodust välja läinud. See pani mind mõtlema, et samad inimesed, kes sind julgustavad, võivad ka alla tõmmata. Kui inimestele see ei meeldi, mida pakud, siis see ei tohiks muuta seda, mida endast ja oma tööst arvad.

Leia alati valgus

Ükskõik, kus sa ka ei ole, leia enda jaoks hea valgus. Ükskõik, kas tegemist on küünla- või tänavavalgusega, tea, milline valgus on sinu jaoks hea ja kaunistab sind. Ühtlasi, seisa sirgelt, sest see muudab sind pikemaks, elegantsemaks ja seksikamaks. Riided näevad seljas kohe paremad välja.

Mis puudutab meiki, siis leia oma signatuur ja statement-välimus. Pane palju rõhku nahale ning ära kasuta liigselt jumestuskreemi.

Allikas: Glamour Magazine