Mida siis venitusarmide vastastes toodetes otsida? Kunin soovitab järgnevat: „Vali tooted, mille koostisosad ergutavad nahas kollageeni tootmist.“ Just sellised parandavad venitusarmide väljanägemist. „Kombinatsioon C-vitamiinist ja peptiididest on ideaalne, sest just see toetab ja tugevdab nahas kollageeni sisaldust.“

Laini pole venitusarmide kreemide efektiivsust küll piisavalt põhjalikult uuritud, kuid kui miski aitaks, oleks see kreem või losjoon, mis sisaldab näiteks retinooli, kuna see stimuleerib nahas kollageeni tootmist ning aitab venitusarme tasandada. Kunin soovitab tooteid, milles sisaldub 1 protsent retinooli. „See aitab venitusarme kergelt koorida ja siluda ning parandab isegi nahatooni.“ Veel üks nipp? Kasuta päikesekaitsekreemi. Laini sõnul on see üliolulise tähtsusega.

Nüüd kui oleme jaganud venitusarmide vähendamise ekspertnippe, avasta ka lahendust pakkuvaid tooteid.

StriVectin Intensive Concentrate for Stretch Marks & Wrinkles

Kasuta seda kaks korda päevas. Vananemisvastane kehakreem on armastatud just kehas kollageeni tootmise ergutamise tõttu.

DERMAdoctor Kakadu C Serum

C- ja E-vitamiin ning feruulhape on selles seerumis sisalduv supertrio. Toode on kerge ning lubab parandada naha elastsust, siledust ja pinguldatust.

Mederma Stretch Marks Therapy

E-vitamiin ja hüaluroonhape ühtlustavad nahatooni, parandavad naha elastsust ja ergutavad kollageeni tootmist nahas.

SkinCeuticals C E Ferulict Treatment

See imeline E- ja C-vitamiini ja feruulhapet sisaldav ravitoode helendab ja ühtlustab nahatooni. Lisaks sellele aitab parandada päikesest ja väliskeskkonnast põhjustatud kahjustusi ning samuti leevendada venitusarme.

LilyAna Naturals Retinol Cream Moisturizer

See veebikeskkonnas Amazon kuulsaks saanud toode sisaldab peamiselt retinooli, mida toetab E-vitamiin ja hüaluroonhape. Väidetavalt aitab regulaarne kasutamine muuta venitusarme ja ka arme tuhmimaks.

Advanced Clinicals Retinol Cream

See kreem võitleb nii kortsude, venitusarmide kui teiste vananemisilmingute vastu. Seda on soodsa hinna eest saadaval suures koguses, seega võid seda murepiirkondadele ohtralt kanda.

Belli Stretchmark Minimizing Cream

Selles kreemis sisalduvad A- ja E-vitamiin ning peptiidid töötavad üheskoos, et venitusarme parandada. Ühe kasutaja sõnul, kes kreemi raseduse ajal kasutas, olid silmnähtavad tulemused nähtavad juba ühe nädalaga.

Dermadoctor Poetry in Lotion Intensive 1% Retinol

Kuigi kreemis sisaldub 1 % retinooli, mis võib nahka ärritada, on see kreem leebe. Toode kiirendab rakkude uuenemist ja stimuleerib kollageeni tootmist, mis venitusarme leevendavad.

Super Retinol (+ Vitamin C) Night Renewal Moisturizer

See vananemisvastane, tõhus retinooliga kreem sisaldab kõike, mida on vaja venitusarmide leevendamiseks: vitamiinid C ja E elastsuse parandamiseks, niisutav sheavõi ning siluv feruulhape.

Clarins Stretch Mark Minimizer

Selle populaarse venitusarme leevendava kreemi tulemusi võib näha juba nelja nädala möödudes. Seda ka juba vanade venitusarmide puhul. Üks Sephora veebilehele tagasiside jätnud rahulolev klient sõnas, et kuue kuu jooksul regulaarne kreemi kasutamine parandas venitusarme märgatavalt.

Allikas: Elle.com