Salongides ja e-poes on sooduspakkumised juba saadaval – kehasalong.ee.

Salongides kohapeal ootavad sind ka erilised kingipakid, mis koosnevad rullmassaažist ja pulberküünlast.

Ära unusta, et kõige tähtsam oled sina ise – kingitusi on endiselt lubatud teha ka iseendale. Kõik saab alguse sinust enesest!

Kuidas ja miks see salapärane rullmassaaž just Beautiful Me kehasalongis nii võimas ja erakordne elamus on? On suur hulk inimesi, kes avastavad juba esimese massaaži järgsel hommikul kingi jalga pannes, et jalavarjud on järsku jalas loksuma hakanud, ja riietudes, et teksapüksid on justkui välja veninud. Siin ei ole muud saladust kui Beautiful Me kehasalongi rullmassaaž, mis paneb lümfisüsteemi tööle, pakkudes samal ajal ka tavalise massaaži toimet.

Juba pärast kuuendat rullmassaaži korda avastas 60 kg kaaluv naisterahvas üllatusega, et tema kõhuümbermõõt oli vähenenud 5 cm ja reite ümbermõõt 3,5 cm. Seda ainult kuue korraga ja toitumist ning elustiili muutmata – see on tavaline tulemus meie juures kuuri läbides.

Keskmiselt kaotavad kliendid kümnest massaažist koosneva kuuriga 20 cm keha ümbermõõdust – ja see on ainult väline muutus. Tõeline ime toimub aga inimese sisemuses ja enesetundes, sest vähenenud sentimeetrid ei ole muud kui kehasse ladestunud jääkained, mis on nüüd sealt eemaldatud.

Sinu kingitus võib muuta palju – kehasalong.ee/kingipood.

Mis juhtub, kui lümfivedelik ei liigu?

Lümfivedeliku seiskumise tagajärjel jäävad kehasse ained, mida keha enam ei vaja. See toob kaasa keha „paisumise” ning rasvade ja muude ainete ladestumise, mis omakorda põhjustab kogu keha ümbermõõtude suurenemist. Sellega kaasnevad ka halb enesetunne ja mitmed muud hädad, mida arstid püüavad enamasti ravimitega kõrvaldada, kuigi võluvitsana võib toimida lihtne ja tõhus rullmassaaž.

Lümfivedeliku halva liikumise ja ainete ladestumise üks otsene tulemus on tselluliit. Rullmassaaž aitab lõhustuda ja seejärel kehast väljutada seda põhjustavad rasvad ja kehasse ladestunud ained.

Rullmassaaž paneb lümfivedeliku liikuma!

Loe rohkem tselluliidi, rullmassaaži ja lümfisüsteemi kohta siit.

Beautiful Me kehasalongi külastades on tunne, nagu läheksid külla vanale sõbrale

Beautiful Me hubastes salongides võetakse sind vastu soojalt ja naeratades. Kaasa ei pea võtma midagi ülearust, sest spordiriided ja mineraalvesi antakse rullmassaaži protseduuriks kohapeal. Sina lihtsalt tule ja naudi aega iseenda või kaaslasega. Kõikides Beautiful Me kehasalongides üle Eesti on lisaks privaatsetele ühe masinaga tubadele ka sõbratuba, kus on võimalik kardin kahe masina vahelt eemaldada ja nautida rullmassaaži kaaslase seltsis.

Beautiful Me kehasalongi rullmassaaž asendab ka klassikalist massaaži ning on tõhusam ja tõestatult hea toimega.

Kümme Beautiful Me kehasalongi asuvad kaheksas linnas: Tallinnas, Tartus, Narvas, Pärnus, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares ja Võrus.

Salongidest leiad ka rullmassaažist ja pulberküünlast koosnevad kingikomplektid.

Loe ja vaata lisa aadressil kehasalong.ee.

Sinu keha tänab sind!

Jaga
Kommentaarid