Piret: Jah, ikka. Meigiga tunnen end ikkagi mõnu­samalt. Nii on kindel, et keegi ei tule küsima, kas ma tunnen end hästi, et jume on nii kahvatu, äkki olen haigeks jäänud. Tun­nen end meigiga enese­kindlamalt.

Keili: Ikka on äge vaadata, mida näolõuendile teha annab. Mulle on enda jumestamine nii rahustav ja loominguline protsess, äge on vaadata kas või Youtube’ist videoid ja siis järele katsetada. Ma pole end meigita olemise pärast halvasti tund­nud, küll aga on naljakaid hetki ette tulnud, kui ma jook­sen trennist otse tööle ja siis näen kedagi. Lähen nimelt trennis näost alati täiesti peediks ja siis on lõbus ini­meste reaktsioone vaadata. Aga mu enesekindlus on seotud mu enesetundega ja tuleb seest. Ükski kiht puudrit seda ei muuda, enesekindlus kasvab ajaga.

Triin: Meigi puudumine mu enesekindlust otseselt küll ei mõjuta. Pigem on nii, et puhta näoga tunnen end vabamana. Mulle meeldib, kui mu lapsed või mees võivad põsele musi teha, ilma et nad millegagi kokku saaks. Pean tunnistama, et kui ma olengi mõne ürituse või pildistamise tarbeks jumestatud, tunnen ma sisimas, et nahk tahaks juba hingata ehk et saaks juba koju minna ja näo puhtaks pesta.