Lillad toonid

Violetne oli selle aasta põhivärv ning eriti ilus on seda kanda silma sisenurkades. Kui veel kahtled, võta eeskuju popstaarilt Rihanna, kes värvi julgelt välja kannab ja selle massidesse viinud.

Vähem on rohkem

Puhkas nahk on alati moes. On aeg panna kõrvale kontuurivad komplektid ja pintslid ning katsetada ka naturaalset välimust. "Proovi kanda vähem meiki ja rohkem näidata loomuliku nahka. Eelista seda ülekontuuritud välimusele," innustab Ta. Toonitud niisutajad on üks viis, kuidas sellega algust teha.

Terve kuma

"Terve naha kuma on trendikam kui puuderjas matt ilme," ütleb Ta. Suurepärane viis aastat lõpetada on investeerida oma nahka. Kostita ka uuel aastal oma nahka näomaskide ja hoolitsusega.

Julge värv


Säravad ja tugevad toonid on julge samm ilumaailmas. Vali tavapärase neutraalse tooni asemel hoopis tugev värvitoon, aga kasuta seda pigem puhtalt, mitte 80ndate üle võlli viisil. Katseta aastavahetuse peol näiteks julge lauvärvi ja erksa huulevärviga.

Sära


Pane oma huuled helkima huuleläikega. Ühtlasi lood sellega oma näole nooruslikuma ilme. Lisaks sobib see ideaalselt kokku naturaalse ilmega, mida ilmselt juba ka rohkem katsetad.

Allikas: Elle