Ühele küljele kammitud soeng

Punkrokkarid, see on teile! Kui lükkad kõik juuksed ühele küljele ja punud „juuksevabaks“ jäänud küljele tugeva punutise, lood illusiooni põnevast lõikusest, samal ajal kui metsikud lokid jätavad välimuse siiski flirtivaks ja vabaks.

Peapaela kangelane

Festivalidel ei saa ilmastikuolusid mitte kuidagi kontrollida, mis tähendab, et lendlevad salgud ja kahusus saavad vabalt valitseda. Selle vastu aitab suurepäraselt üks retroese: siksakiline plastikust peapael. Kui juba Prabal Gurung pidas neid moelavadele sobilikuks, siis on need rohkem kui sobilikud ka festivalidele.

Roosad juured

Olgu, sa ei pea ilmtingimata roosat värvi valima, kuid värvilised juuksejuured on mõnus vaheldus säratükkidega kaunistatud juuksejuurtele ning nende tulemust on tuhandekordselt lihtsam saavutada. Haara spreipudelis juuksevärv ning loo lõbus tulemus sekunditega.

Lillede mõjujõud

Mis on üks festival ilma lillekroonideta? Selle asemel, et juuksed vabalt lendlema jätta, tee ühele küljele paks punutis. Tulemus? Vähem hipi, rohkem kuninglik.

Paelaga kaunistatud

Naiselikult juustesse punutud siidipaelad? Jah, palun. Moebrändi Rodarte hiljutisel etendusel kinnitati lilled ja paelad modellidele juuksejuurtest kuni juukseotsteni võimalikult vabalt, seega ära muretse, kui sul parasjagu peeglit käepärast ei ole – eesmärk ongi välja näha nagu oleksid just siidipaelte meres püherdanud.

Uutmoodi rastapatsid

Need mitte ainult ei näe veidi rastapatside moodi välja, vaid nooled, odad ja muud sarnased rippuvad aksessuaarid muudavad sellises stiilis kaunistatud soengud festivalide tõelisteks staarideks. Ei usu? Proovi just sellist vallatut soengut ning pole kahtlustki, et ka võhivõõrad soovivad sinuga koos pilti teha.

Ahelreaktsioon

Lisaks justkui „augustatud“ soengutele, kus juustesse on sätitud kõrvarõngad, näeme sel aastal festivalidel üha enam ka juustesse seotud kaelakeesid ja kette. Vaid poolikult üles pandud soeng on täiuslik, juhul kui soovid juustesse pandud kettidele tähelepanu tõmmata.

Mikrohooldus

Mitte just kõik meist ei soovi juukseid festivali jaoks kinni panna või tekitada muljet, et soeng on täielikult kontrolli alt väljas. Just seetõttu on hiljutine Tommy Hilfigeri moeetendus tõeliselt rõõmustavaks inspiratsiooniks. Nimelt olid kõikidel modellide juuksed küll lahti, kuid neisse punuti mitu peenikest punupatsi. Kaval, eks?

Sile ja šikk

Kui sa ei suuda neist vabaneda, võta need omaks. See käib ka rasuste juuksejuurte kohta. Asenda kuivšampoon hoopis märja tulemusega juuksegeeliga ning lükka juuksed tahapoole, täpselt nagu Marion Cotillard punase vaiba üritustel näidanud on. Lisaboonusena võid olla kindel, et sinu soeng püsib paigal iga ilmaga, ükskõik, kas seisad silmitsi vihma, tuule või kõrvetava päikesega.

Punutud seitel

Üks suur osa festivalisoengust on rasuste juuksejuurte peitmine. Saa selles tõeliseks eksperdiks ja punu täpselt pealae keskele punutis, mis rasused juuksejuured hetkega tõeliselt šikiks muudab. Jäta meelde – just seetõttu pakkisid kotti peenikese kammi.

Vikerkaare looja

Kui soovid välja näha nagu oleksid just Skittlesi kommides suplemas käinud, siis ära jää kindlaks vaid lilladele, sinistele ja roosadele toonidele – ka kollane on selle hooaja tõeline hittvärv. Just seetõttu on isegi kosmeetikabränd L’Oréal oma Colorista Washout maha pestavate juuksevärvide kollektsiooni neoonse kollase värvi lisanud.

Roosa võidukäik

Lühikesed juuksed ei ole ägeda festivalisoengu loomiseks mingisuguseks takistuseks. Vii oma soeng järgmisesse dimensiooni ja värvi juuksed võimalikult silmapaistvat värvi. Ükskõik, kas otsustad püsiva või ajutise värvi kasuks, tulemus on igal juhul peadpööritavalt lõbus.

Plahvatuslikult säravad juuksejuured

Armastad kõigele vaatamata säravaid juuksejuuri? Sa pole selles üksi. Pinteresti andmetel otsitakse nende veebilehelt sel aastal säravate juuksejuurte inspiratsiooni tervelt 125 % rohkem. Jah, säratükkidega kaunistatud juuksejuured on tõepoolest viimasel ajal kriitika osaliseks saanud, kuna tegemist pole just kõige keskkonnasõbralikuma valikuga (tegemist on põhimõtteliselt mikroplastidega). Sellegipoolest on olemas ka hea alternatiiv: biolagunevad säratükid. Soovid uutmoodi säravaid juuksejuuri? Vali matid tükikesed ning tekita mulje, justkui oleks sinu pealael värvilised kommid plahvatanud.

Nüüd oled suvisteks festivalideks rohkem valmis kui kunagi varem.

Allikas: Byrdie