2. Superläike saladuseks on tõhus loputamine. Loputa, kuni arvad, et juuksed on šampoonist-palsamist puhtad, ning seejärel loputa veel korra. Juustele kihistunud tooted muudavad su kiharad tuhmiks ning raskeks.

3. Stiliseeri juukseid, mis on ainult kergelt niisked. Läbimärgadesse juustesse ei jää püsima ükski koolutus ega volüümiefekt, sest esialgu vesi vaid aurustub kuumuse toimel.

4. Kiire volüümi saamiseks pole rulle vaja. Föönita juukseid vastupidiselt nende tavalisele asetusele – raputa juukseid taha, paremalt vasakule, vasakult paremale ning kuivata. Nii kasutad oma pea kumerust hiigelrullina.

5. Staaride suur lemmik on kuivšampoon. Imetoode pikendab föönisoengu eluiga, tõstab äravajunud juuksejuuri ja annab modernse mati viimistluse. Pööra pea alaspidi, pihusta toodet 25 cm kauguselt juustele ja masseeri sõrmede abil juurtele.

6. Ära kanna tooteid otse juustele. Kui soovid lendlevatest karvakestest lahti saada, siis piserda lakki kammile, mitte otse juustele. Geelide, kreemide ja vahtude pealekandmist alusta juuste alt, kaela juurest – isegi kui liialdad kogusega, ei jää see paistma.

7. Juuksetoodete puhul on vähem rohkem. Kauakestva soengu saladus pole mitte ämbrite viisi tooteid, vaid hoopis mõnest potsikust loobumine – eriti õhukeste juuste puhul. Tooted tõmbavad mustust ligi ja muudavad juuksed raskemaks. Tulemuseks on see, et soeng ei püsi. Kord kuus kasuta sügavpuhastavat šampooni (eriti kui elad linnas).

Enne kui värske lõikuse- ja värvisooviga juuksurisalongi ruttad, jäta meelde paar näpunäidet.

* Mine juuksuri juurde oma tavalises meigis ning sinu isiklikku stiili väljendavas rõivakomplektis. Nii teab juuksur arvestada, millist kooslust ta soenguga täiendama hakkab.

* Kui plaanid täielikku imagomuutust, siis haara juuksuri juurde peale soengunäidise kaasa ka plaanitava garderoobi ja meigivalikute pilte.

* Lase profil juuksetooni ja soengu valikul kaasa rääkida. Lisaks isiklikule stiilile mängivad rolli näokuju, nahatoon ja silmavärv – hea juuksur oskab soovitada ja kohandada valitud soengu just sinule sobivaks. Koos heaks kiidetud värvigamma aitab ka kaupluses müüdavate juuksevärvide seas paremini orienteeruda.

Lugu ilmus 2010. aasta augustikuu Annes & Stiilis.