Paraku kipuvad vaatamata kõigele mehed huulepalsami kasutamisse üsnagi ükskõikselt suhtuma, sest see ei tundu neile piisavalt maskuliinne. Õnneks on aga kaupluste valikusse lisandumas aina enam spetsiaalselt meestele loodud huulepalsameid, mis ei jäta huuli läikima ega ole nii magusa maitsega, nagu naistele mõeldud tooted kipuvad olema.

Indrek Bauer (27)

Mees katsetab: milline huulepalsam läheb meestele tegelikult peale?

Signe Seepide huulevõie härradele

Signe Seepide huulevõie härradele

“Enne ostmist tahaksin näha, milline see täpsemalt on, aga karbi välimus tekitaks küll minus huvi. Karbis peituv purk aga tundub kaasaskandmiseks ebamugav. Toode ise on päris intensiivse lõhnaga ja jääb huultele läikima. Seda ma pigem ei ostaks. Küll aga, kui on kaks võrdväärset toodet, siis ma pigem valiksin Eesti toote.”

Nurme huulepalsam meestele (4,5 €)

Nurme huulepalsam meestele (4,5 €)

“See pakend mulle meeldib. Pakendi küljes oli ka ühe naisteajakirja heakskiitu näitav kleeps, aga seda poleks ma ilma elukaaslase märkuseta küll märganud ega saaks aru, millega täpselt tegemist on. Toode ise on ka tekstuurilt parem kui eelmine. Seda on mugavam peale kanda, sest seda ei pea tegema näpuga. Ka maitse ega lõhn pole liiga intensiivsed ja huulepalsam ei jää huultele läikima. Seda võiks osta küll.”

JOIKi huuleõli (11,9 €)

JOIKi huuleõli (11,9 €)

“Seda, mis asi on huuleõli, ma ei tea, aga ilmselt on see analoogne huulepalsamiga. Tõenäoliselt ma seda endale ei ostaks, sest pole huuleõli kunagi kasutanud ega tea, mida see teeb. Pakendilt näeb ka pisut naiselik välja. Minu üllatuseks on see aga peale kandes päris meeldiv. Hästi kuivade huulte korral oleks see kindlasti hea.”

Australian Goldi SPF 30 huulepalsam (5,95 €)

Australian Goldi SPF 30 huulepalsam (5,95 €)

“Väike ja kompaktne – seda on hea taskus kaasas kanda! Pakendi järgi tekib tunne, nagu oleks mingi solaariumitoode. Eestis ma SPF-kaitsest ei hooli, aga soojale maale reisides tuleks see kindlasti kasuks. Magusa kreemi maitsega ja jätab huuled kreemiseks.”

Blue Q huulepalsam Lip Shit (7,95 €)

Blue Q huulepalsam Lip Shit (7,95 €)

“Humoorika pildiga ja seda võiks osta küll, aga peale kanda on ebamugav. Maitse on meeldiv, niisutusomaduste poolest keskpärane. Ei midagi erilist.”

* Kõik huulepalsamid pärinevad MyLook.ee veebipoest.