Kõigepealt tee kindlaks, mis lõhnaperekond sind tõmbab – kas lillelised, puuviljased, metsased, orientaalsed või värsked lõhnad. Testi lõhna pulsikohtades: randmed, küünarnukkide siseküljed, dekolteepiirkond. Kuigi parfüümide toorained on samad, on igaüks neist vastavalt lõhnaainete kombinatsioonile ainulaadne ja suur mõju on kasutaja nahasoojusel. Proovi kõige rohkem kaht-kolme lõhna korraga.

Olen hädas heledate kulmudega, vaja oleks sobivat tooni kulmupliiatsit, mis mõjuks loomulikuna ja samas kulmud ka välja paistaksid.

Kui kulmukarvad on õhukesed ja heledad, siis on soovitatav kasutada kulmupliiatsi asemel lauvärvi või sel sügisel laineid löövat uut toodet – kulmukreemi. Vali toon oma juuksejuure värvi järgi, alati külmema varjundiga pruun, mitte punakas.

Mida teha, kui juukseotsad tihedast lõikamisest hoolimata pidevalt lõhenevad, juuksed näevad elutud välja ja hoiavad pead ligi?

Juukseotste lõhenemisel võib olla mitmesuguseid põhjusi: loomu poolest kuivad juuksed, agressiivsed šampoonid, föönitamine kõrgel temperatuuril või keemilise töötlusega kaasnev liigne stress. Kasuta spetsiaalseid õhukestele ja nõrkadele või kahjustatud juustele mõeldud tooteid. Vanarahvatarkus ütleb, et lõikama peaks juukseid kasvava kuu ajal ehk kuu loomisest kuni täiskuuni – siis kasvab juus kiiremini ja on tugevam!

Kuidas saada lahti soovimatutest näokarvadest?

Kõige tõhusam karvaeemaldusmeetod on elektrolüüs, mille puhul hävitatakse karvanääps jäädavalt. Teisel kohal on laserepilatsioon ja fotoepilatsioon, mis annab parima tulemuse tumeda pigmendiga karva puhul. Kui karvas on vähe melaniini, ei ole võimalik piisava koguse valgusenergia neeldumine termolüüsi toimumiseks. Lühema mõjuga variandid on vahatamine, nöörmeetod, karvaeemalduskreemid ja pintsetid.

Mulle väga meeldib laineriga silmameik. Millist lainerit tasub algajal joonetõmbajal eelistada?

Kõige kergem on alustada laineriga, millel on vahtkummist ots nagu viltpliiatsil. See väljutab paraja koguse värvi, mis kuivab hetkega. Tee ripsmejoonele pisikesed täpikesed ja seejärel ühenda need.

Lugu ilmus 2014. aasta oktoobrikuu Annes & Stiilis.