Kohevust andvad šampoonid sisaldavad kergeid koostisosi, mis aitavad muuta juuksekarva tugevamaks ja tõsta juukseid juurest alates. Volüümi andvas šampoonis ja palsamis on koostisosad, mis aitavad parandada peanaha seisundit ning tänu sellele muuta ka juuksed tervemaks.

2. Tekstuurisprei

Piserda tekstuuri lisavat spreid enne föönitamist niisketele juuksejuurtele ning seejärel kammi juuksed läbi. Sel moel jaguneb toode ühtlaselt mööda juukseid. Pärast föönitamist on tulemuseks mõnusalt kohevad ja volüümikad juuksed.

3. Juuksevaht

Kuivadele juustele kanna kohevuse ja vormi andmiseks juuksevahtu, mis jätab juuksed pehmeks ja kergeks, kuid lisab samas tekstuuri. Toode lisab juustele kohevust andes trendikalt hooletu lõpptulemuse. Vahtu on eriti hea kasutada värskendusena päeva lõpus, kui juuksed hoiavad veidi rohkem pead ligi või pärast föönitamist, kui soovid juustesse veelgi rohkem volüümi ja tekstuuri lisada.

4. Juukselakk

Lõpetuseks kinnita tulemus juukselakiga. Eriti hea nipp, kuidas kanda juustele väga õhuke kiht lakki, on lasta toodet õhku ja kõndida selle alt läbi. Selliselt ei muutu juuksed raskeks ja neid on hiljem lihtsam pesta.

Allikas: London Labs