1. GEELJAS NÄOPUHASTUSVAHEND 34.99 Grown Alchemist Gentle Gel Facial Cleanser: Geranium Leaf, Bergamot, Rose-Bud

Milline mõnu! Mu uus lemmik! Ma ei olnud varem sellest brändist kuulnud, kuid nüüd on see kindlalt esikolmikus. Nii värske aroomi ja ülipuhastava efektiga näopuhastusgeel, et tunnen, kuidas näonahk mind tänab. Täielik hitt.

2. NIISUTAV ŠAMPOON ja PALSAM 22.99 Björn Axén Organic Moisturizing

Šampoon koos palsamiga loob võimsa kombo! Uuuh, see kooslus meeldib mulle alates lõhnast ja lõpetades sellega, et šampoon jätab juuksed sulgkergeks ja puhtaks, tehes mu hoolt vajavatele lokikestele sooja pika pai. Palsam ei ole liiga rasvane ja kannan seda lisaks juukseotstele ka peanahale – toimib suurepäraselt ega jäta juuri raskeks või rasvaseks. Mulle ei meeldi üle­lõhnastatud ilutooted. Björn Axéni omadel on just õige kogus aroomi.

3. HUULEKOORIJA 5.- Wet n Wild

Ikka ja jälle unustan ära need maagilised huulekoorijad! Kuna sügis on huultele alati karm aeg olnud, on õige niisutus ja koorimine tegelikult üliolulised. Selle koorija lülitan kindlasti oma ilurutiini, kuna toode jätab huuled siiiidpehmeks. Ka peika kiitis heaks, hehe!

4. RIITSINUSÕLI 25.90 Briogeo B. Well

See oli minu jaoks midagi täiesti uut. Ülirasvane õli tuleb määrida peanahale ja hoida peas mõned tunnid kuni üle öö, et see jõuaks stimuleerida juuksekasvu. Meeldis väga ja hakkan seda kindlasti kasutama!

5. VEGANIHUULEPULK 14.99 Lily Lolo Nothing to Hide, toon Birthday Suit

Huulepulk, mis leiab kasutust iga päev (saab juba varsti otsa!). Toon on loomulik, n-ö nude, ja püsivus hea. Kuna nahk on meie suurim organ, siis kehale – eriti huultele – peaks kandma vaid tooteid, mis on nii puhtad, et neid võiks süüa. Selle huulepulga puhul on mul küll tunne, et seda võiks teha.