NÄOKREEM 58.46 Darphin Rose Hydra-Nourishing Oil Cream. Mõnusalt kerge niisutav kreem imeilusas klaaspurgikeses sobib hästi kuivale nahale igapäevaseks kasutamiseks. Talvisel ajal lisaksin ise juurde ka seerumit, et niisutada nii nägu kui ka kaela veelgi tõhusamalt.

BB-KREEM 39.99 Whamisa Organic Flowers BB Pact. Tugeva katvusega jumestuskreem annab lubatud mati lõppviimistluse. Kreemiga kaasas olev svamm muudab toote pealekandmise lihtsaks, kuid kes soovib kergemat tulemust, sel soovitaksin kreemi hajutada hoopis pintsliga. Suur boonus on päikesekaitsefaktor SPF 50.

NÄOMASK 9.90 Tonymoly Snail Hydro-Gel Face Mask Sheet. See mask on suurepärane turgutamaks väsinud nahka: mõju on kohe tunda ja märgata. Soovitan maski enne tähtsat sündmust, et anda nahale ekstra sära ja niisutust. Ideaalne toode koduspaasse!

KUIVŠAMPOON 37.50 Alterna Caviar Anti-Aging Sheer Dry Shampoo. Kuna lokkis juuste tiheda pesemise tagajärg on kahused ja kontrollimatud kiharad, on pesukordi vähendades saanud minu salarelvaks kuivšampoon. Selle šampooniga ei jää peanahale talgist tunnet, lisaks teeb mugav aplikaator toote kasutamise imekiireks ja lihtsaks.

KÜÜNELAKK 11.49 Morgan Taylor, toonid All Tango-d Up ja No Way Rosé. Sageli on pildistamistel küünte lakkimiseks aega kõigest paar minutit ehk veatu tulemuse peab saavutama vaid mõne hetkega. Tänu Morgan Taylori küünelakkide intensiivsele pigmentatsioonile piisab tõesti vaid ühest lakikihist, et saavutada laitmatu maniküür.